Courtney Cox er gået i gang med "Friends" i sin isolation

Cox er begejstret for serien, som hun nu har god tid til at gense

Cox er begejstret for serien, som hun nu har god tid til at gense

Foto: MEGA

Hun er helt sikkert ikke den eneste, der er startet fra en ende af, og som nu genser hele "Friends"-serien i sin hjemmeisolation. 

Men hun er muligvis den, som får allermest ud af det - og det på trods af, at hun selv var en af de bærende kræfter i det populære cast. 

Courtney Cox fortæller i Jimmy Kimmels særlige coronaprægede "Minilogue"-programmer på youtube, at hun faktisk aldrig har set hele serien fra start til slut. 

Faktisk husker ikke meget fra de mange års optagelser. 

- Jeg kan faktisk ikke rigtig huske, at have været med i showet, starter Courtney og uddyber: 

- Jeg har en virkelig dårlig hukommelse. Jeg husker selvfølgelig, at jeg elskede alle på holdet og at vi havde det virkelig sjovt. Det er klart en god tid i mit liv, men jeg husker ikke afsnittene. 

- Jeg ville ikke klare mig godt i en quiz, påstår skuespillerinden. 

Cox, 55, fortæller derefter, at hun besluttede sig for at bruge sin karantænetilværelse til noget fornuftigt - og det kunne jo passende være at svælge lidt i nostalgien omkring "Friends". 

For at se med egne øjne, hvorfor det er et af verdens mest populære tv-serier. 

- Jeg ville bruge denne tid på at se den serie, som folk elsker så højt, siger hun til Kimmel i den anden ende af videosamtalen. 

- Jeg er lige startet på sæson 1 - og den er virkelig god, griner hun. 

En længeventet og ekstremt hypet genforening mellem vennerne var annonceret i slutningen af februar. Men på grund af coronaudbruddet er denne "Friends"-reunion, hvor skuespillerne skulle have indspillet igen for første gang siden 2004, nu udskudt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close