Kendte18. december 2022

Coster-Waldau scorer kassen: Gyldent ansigt

Skuespilleren tjente knap 10 millioner kroner på sit reklamearbejde
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau, 52, tjener virkelige godt på på sin berømmelse. Han er bl.a. i stald hos L‘Oréal – hvor han også gik catwalk for firmaet til modeugen i Paris.
 Foto: Ritzau Scanpix/Lyvans Boolaky/ÙPtertainment

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldaus reaktion på døtrenes sexscener: SLUK!

Nikolaj Coster-Waldau behøver ikke spekulere over, at priserne stiger eksplosivt, for hans indtægter er steget endnu mere end inflationen. Det viser det seneste regnskab fra hans firma, der håndterer de indtægter, han har i forbindelse med at reklamere for produkter.

Og det er ganske givtigt at bruge sit verdenskendte ansigt på at reklamere for firmaer, viser regnskabet. For den seneste regnskabsperiode afslører en gigantisk stigning i bruttofortjenesten fra 4.957.913 kroner den foregående periode til hele 9.784.153 kroner

Og der er ikke meget, der tyder på, at pengefesten er slut for “Games of Thrones”-stjernen, der i sin ledelsesberetning skriver:

– Der forventes en positiv udvikling i selskabets aktiviteter i det kommende år.

Passer på pengene

Dermed har han tiltro til, at resultatet bliver det samme eller endnu bedre fremover.

Skuespilleren kan da også konstatere, at hans pengetank nu er særdeles velpolstret. Egenkapitalen er på intet mindre end 8.338.865 kroner.

Den enorme indtjening gav dog ikke anledning til en lønfest for Nikolaj. I den foregående regnskabssæson udbetalte han sig selv 3.202.514 kroner i løn, men det beløb blev kraftigt reduceret til blot 568.622 kroner denne gang.

Sponsoreret indhold