Kendte 21. marts 2021

Connie Nielsen ramt af stor sorg: - Jeg begyndte at drikke tidligt i dag

Den danske Hollywoodstjerne har mistet sin far
Foto: Mikael Rieck

- Det har været de mærkeligste 24 timer (…) Jeg føler mig utrolig fortabt og ked af det.

Sådan lyder 55-årige Connie Nielsen opslag på Instagram, hvor hun afslører, at hun er ramt af en stor personlig sorg i øjeblikket.

Hendes far, Bent Nielsen, er afgået ved døden.

- Jeg begyndte at drikke tidligt i dag, skriver Connie videre i sit opslag. På de ledsagede billeder sidder hun i solen med store solbriller på, mens hun - ganske som forklaret i teksten – nyder en stor drink.

Den danske stjerne har aldrig lagt skjul på, at hun havde et til tider problematisk forhold til faderen, som gennem det meste af sit liv arbejdede som buschauffør i Elling ved Frederikshavn, hvor Connie er vokset op.

En på kassen

Hun fortæller i et interview med ALT.dk i 2018, at hendes fars hænder sad løst under hendes opvækst.

- Vi risikerede at blive slået, hvis vi udfordrede min fars autoritet. Så det var ikke altid let for mig og mine tre yngre søskende at vokse op under hans hårde disciplin. Men han bankede os ikke. Det var mere en fysisk reaktion: ”Hvor vover du at lægge dig ud med mig?” BAM! En på kassen! Men jeg har aldrig nogensinde været i tvivl om, at min far elskede mig, selvom han var hård og disciplinær, lød det fra Connie Nielsen dengang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun fortalte videre, hvordan Bent egen barndom i den grad heller ikke har været det mest trygge og fredfyldte.

- Min far voksede op på et børnehjem i Vodskov, fordi hans forældre ikke var gift. De giftede sig så senere hen og fik yderligere tre børn. En gang om året kom de og besøgte ham på børnehjemmet sammen med hans tre søskende. Men de tog ham aldrig tilbage. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvilken vanvittig situation det må have været for min far. Han voksede op med masser af disciplin og vold og har aldrig nogensinde mærket, hvad forældrekærlighed er.

Connie Nielsen, der til daglig bor i San Francisco, er kendt fra storfilm som blandt andet "Gladiator", "Djævlens advokat", "Brødre" og "Wonder Woman".

Sponsoreret indhold