Kendte24. januar 2021

Cole Sprouse indrømmer: Derfor vil han ALDRIG genskabe ”Suite Life”

Til trods for den store succes Disney-serien havde, så drømmer Cole Sprouse bestemt ikke om at give fansene nye afsnit
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Suite Life Of Zack & Cody”, eller ”Det søde hotelliv” som serien hed herhjemme, var en ganske stor succes, da den havde dansk premiere på Disney Channel tilbage i 2005.

Den kørte i tre sæsoner og havde intet mindre end 87 episoder med de to ret genkendelige tvillingebrødre i hovedrollen: Cole og Dylan Sprouse.

Siden kom endnu en serie med brødrene: "Det søde liv til søs" - som ligeledes kørte i tre sæsoner, inden den stoppede.

I dag er det dog primært den 28-årige Cole Sprouse, der har valgt at arbejde videre med skuespillerfaget, og han er lige nu aktuel i den nyeste sæson af ”Riverdale”.

Men alligevel kunne han ikke finde på at vende tilbage til Disney-universet.

Det fortæller han i et nyt interview med Drew Barrymore, da han besøgte hendes talkshow ”The Drew Barrymore Show”.

- At genskabe en serie er en svær ting, du ved? Når det originale show bliver så succesfuldt, så sidder det på sådan en guldplade af nostalgi, og når du så moderniserer det, og vender tilbage til det, så er der en risiko for, at det ødelægger det for den originale fanbase – så det er en meget, meget svær ting, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega377463_008.jpg
 Foto: MEGA

Brødrene er lige så tætte i dag, som de var da sammen startede deres karriere på den store skærm i de tidlige 00'ere. Her er de fotograferet i 2019. Foto: MEGA

Men selv om han er stålfast på sin beslutning, bliver han ofte spurgt, om han ikke kunne have lyst til at gøre det igen.

- Jeg bliver konstant spurgt, om Dylan og jeg ikke kunne være interesserede at skabe ”Suite Life” igen, og mit svar er hver gang; ”Nej, på ingen tænkelig måde”.

Sprouse-tvillingens mål er i stedet kun at kigge fremad og fokusere på de projekter, der venter ham i fremtiden i stedet for at se tilbage på fortiden.

For udover at spille skuespil er den 28-årige tvilling også begyndt at fotografere på et mere professionelt niveau.

- Jeg havde nogle fag, hvor jeg lærte om fotografering i gymnasiet, og jeg vidste, at jeg ville komme til at rejse en del på grund af mit kommende arkæologi-studie, så jeg begyndte at tage mit kamera med mig.

Se hele interviewet i videoen herunder:

Sponsoreret indhold