Kendte10. september 2021

Coco O. dybt forelsket - så skrev hans ekskone

Sangerinden fortæller åbent om et forhold, der resulterede i seriøse hjertesorger for Coco O.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den talentfulde sangerinde Coco O. fik for fire år siden sit hjerte knust - og nu er bruddet kommet på så lang afstand, at Quadron-stjernen er klar til at se det underholdende i historien og dele den med offentligheden.

Det sker i nyeste afsnit af podcasten "112 for knuste hjerter" på Radio Loud, hvor sangerinden fortæller hudløst ærligt om forholdet til en svensk mand, der var fyldt med røde flag, men alligevel endte med hjertesorger for Coco O.

Hun mødte ham til en fest under modeugen omkring sin 30 års fødselsdag, hvor hun efter alt at dømme havde fået en god tår over tørsten. I hvert fald kunne hun ikke helt huske manden dagen efter, men da han skrev til hende, blev hun draget af hans intense beskeder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_hjp_7.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Coco O. dansede med Morten Kjeldgaard i "Vild med dans" i 2019. Foto: Hanne Juul

- Jeg sagde til min mor: "Jeg har mødt en mand. Enten er han sindssyg, eller også er han fantastisk", fortæller Coco O. til Maria Jencel, der er vært på podcasten.

- Han var virkelig selvsikker. Så jeg havde det sådan: Enten er han psykopat, eller også er han vildt fed. Fordi han var så "på". Og det var ikke på en klam måde, det var på en selvsikker måde.

Men ak, noget var "off", og det havde flere af sangerindens veninder faktisk luret. Allerede da de hørte, at han var 17 år ældre end den dengang 30-årige Coco O., slog de alarm, fortæller hun - men hun ville ikke lytte.

Efter to ugers intens dateri skulle parret på ferie. Og mens Coco O. ventede på, at drømmemanden ville ankomme i en taxa, fik hun det nok største røde flag serveret direkte i indbakken.

- Mens jeg venter på ham, får jeg en besked på min Messenger fra hans ekskone. Hun kunne forstå, at han havde mødt mig, og jeg skulle bare lige vide, at hun var gravid med hans barn, siger Coco O. i podcasten.

- Jeg kunne slet ikke forstå det.

Alligevel tog hun i lufthavnen med ham, hvor de diskuterede beskeden over et glas champagne.

- Han havde tegnet et billede af hende, som om hun var skør, og de havde et disharmonisk forhold, siger hun og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/coco_o.jpg
 (Foto: Krestine Havemann)

Sangerinden med det borgerlige navn Cecilie Maja Hastrup Karshøj kender vi som frontfigur i musikduoen Quadron og som deltager i forrige års "Vild med dans". Foto: Krestine Havemann

- Skulle jeg så lade være med at tage med på den her ferie? I retrospekt: Ja, det skulle jeg have ladet være med.

Mens parret sipper bobler, modtog Coco O. endnu en besked. Denne gang fra ekskonens mor, der skrev:

- At jeg skulle holde mig langt væk fra ham, fordi han var en dårlig mand.

Forholdet endte i hjerteknusende kærestesorger for Quadron-sangeren, som ellers beskriver manden som sin sjæleven.

Du kan høre hele Coco O.'s vilde historie i podcasten "112 for knuste hjerter" på Radio Loud.

Sponsoreret indhold