Kendte 15. oktober 2021

”Clueless”-stjerne Stacey Dash afslører afhængighed: Tog 18-20 piller om dagen

Hun blev verdenskendt tilbage i midten af 90’erne, da hun spillede med i storhittet ”Clueless”. Men siden har livet langtfra været det nemmeste for den i dag 54-årige skuespillerinde
Foto: MEGA

Trods den 54-årige stjerne Stacey Dash har oplevet en ganske spirende karriere siden 80’erne og ikke mindst 90’erne, efter hun spillede rollen som Dionne i filmen ”Clueless”, der stadig den dag i dag er noget af et kult hit.

Så fortæller hun nu i et nyt interview med Dr. Oz i tv-programmet ”The Dr. Oz Show”, at hun gennem mange år har levet med en hemmelig afhængighed af piller.

- Jeg tog 18-20 piller om dagen.

Noget, der var en ganske dyr affære, indrømmer hun videre og tårefyldt fortæller, hvordan hun ”mistede alt” i den tid.

Hun fortæller ikke, hvornår hun tog så mange piller om dagen, men på sin Facebook-profil skriver hun, i forbindelse med interviewet, at hun er ”vokset så meget i løbet af de seneste fem år”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under opslaget

Skuespillerinden beretter videre, hvordan hun gennem sine kun 54 leve år ikke kun har skulle leve igennem sin afhængighed, men også kæmpe sig ud af et voldeligt forhold, da hun var i sine 20’ere.

- Han tæskede mig så voldsomt, at jeg ville have perioder, hvor jeg ikke kunne komme ud af sengen i to uger. Jeg kunne ikke gå, han brækkede min arm, bandt mig fast til sengen i tre dage. Og der var en del af mig, der troede, at jeg fortjente det.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

I dag er skuespillerinden ude af sit tidligere misbrug, men der kan stadig være ”dårlige dage”.

- Er jeg nødt til at kæmpe for det? Ja, nogle gange. Der er øjeblikke, hvor jeg vågner og kan mærke, at det her er en dårlig dag. Jeg har bare lyst til at gøre noget, der ikke er godt. Men jeg ved, at hvis jeg går ned på knæ og beder til Jesus, så vil han hjælpe mig – det har han gjort de sidste fem år, fortæller hun videre.

Sponsoreret indhold