Kendte6. februar 2024

Claus Elming om Taylor Swift og NFL-hype: - Det har taget overhånd

Den danske NFL-ekspert Claus Elming kan godt forstå, at de amerikanske fodboldfans ikke er helt tilfredse med mediedækningen af popprinsessen Taylor Swift
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Claus Elming kan godt forstå utilfredsheden blandt de amerikanske NFL-fans.
 Video: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Vil Taylor Swift overhovedet kunne nå Super Bowl-finalen? Her er svaret

Det er ikke let at være i verden, hvis man ikke kan lide Taylor Swift bare en lille smule. Hun har i årevis domineret den internationale popscene, og sidste år begyndte den 34-årige megastjerne langsomt også at indtage NFL.

"Carolina"-sangerinden har nemlig kastet sin kærlighed over stjernespilleren Travis Kelce, der spiller for Kansas City Chiefs. De to har dannet par siden i sommer, og sangerinden har været meget flittig til at gæste så mange kampe, hun kan.

Intet mindre end 12 kampe har Swift faktisk overværet, hvilket også er årsagen til, at alverdens TayTay-fans er overbeviste om, at Kansas City Chiefs tager sejren på søndag.

Såfremt Taylor Swift når frem til kampen, der foregår i Las Vegas, vil det nemlig være den 13. kamp, sangerinden ser fra tilskuerpladserne. Og 13 er Taylors yndlingtal. Derfor er det et tegn, at Chiefs vinder Super Bowl.

Travis Kelce med armene om Taylor Swift efter Kansas City Chiefs-sejren, der sikrede, at holdet skal spille Super Bowl-finale på søndag.
Travis Kelce med armene om Taylor Swift efter Kansas City Chiefs-sejren, der sikrede, at holdet skal spille Super Bowl-finale på søndag.
 Foto: Julio Cortez/AP/Ritzau Scanpix

Ja.. Sådan er dele af den famøse Taylor Swift-logik mere eller mindre skruet sammen, og selvom det er skrevet i Swift-stjernerne, at Kansas City Chiefs tager sejren på søndag, så den massive eksponering af popstjernen udløst vrede blandt mange NFL-fans.

Kan godt forstå det

Og den 54-årige danske NFL-ekspert Claus Elming kan sådan set godt forstå, hvorfor fodboldfans er sure.

- Som football-fan synes jeg jo, at det har taget lidt overhånd, men NFL elsker det, for det får jo en masse kvinder til at se amerikansk fodbold og til at se Super Bowl, siger Elming, da SE og HØR møder ham til filmpremieren på "Den grænseløse" i sidste uge.

- Jeg kan godt forstå, at de hardcore footballfans synes, det stjæler billedet lidt, tiløjer han.

Claus Elming tilføjer, at han i mange år har været meget begejstret for det amerikanske popidol, efter han er lige ved at kalde Travis Kelce for Travis Swift.

- Det kommer han jo nok til at hedde på et tidspunkt.

Se hele interviewet med Claus Elming øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold