Kendte23. marts 2023

Claus Elming mindes Christian Eriksen-chok: Det var en bizar oplevelse

Den 54-årige tv-vært har fundet vej til et udsolgt Parken for at se kampen mellem Danmark og Finland
Claus Elming ser frem til aftenens kamp mellem Danmark og Finland i Parken.
Claus Elming ser frem til aftenens kamp mellem Danmark og Finland i Parken.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Tidligere “Vild med dans”-vært er blot én blandt mange kendisser, der torsdag aften er taget til Østerbro for at heppe på de danske drenge.

Og forventningerne er store hos hr. Elming:

– Jeg glæder mig, lyder det fra tv-kendissen, da SE og HØR møder ham på den røde løber forud for aftenens kamp.

Det er første gang, at Danmark og Finland møder hinanden på grønsværen, siden Christian Eriksen for halvandet år siden faldt om med hjertestop midt i EM-kampen mellem de to landshold.

Og Claus Elming var én af dem, der så det hele udspille sig:

– Det er klart, det var jo en bizar oplevelse – og en oplevelse, vi jo heldigvis er kommet ud på den anden side af, fortæller han til SE og HØR og uddyber, at han sad ganske tæt på den tragiske hændelse.

– Jeg beroliger dem, jeg sidder sammen med, indtil jeg ser, at de begynder at give Christian hjertemassage. Og der gik det op for mig, hvor alvorligt det var, forklarer han videre om det øjeblik, hvor alle holdt vejret og en choktilstand bredte sig i Parken.

Claus Elming fortæller ydermere, at Christian Eriksens familie sad blot få meter væk. Og dét gjorde ikke ligefrem situationen mindre frygtelig:

– Der havde man det virkelig dårligt over – at de skulle overvære det. Heldigvis er vi alle sammen kommet ud på den anden side, lyder det fra Elming, der såleder kalder historien om Christian Eriksen, der nu er tilbage i topform, for en solstrålehistorie.

Kendisser på den røde løber: Danmark - Finland i Parken

Sponsoreret indhold