Kendte22. marts 2023

Clara og Samuel kyssede i kulissen: Her er de par, der fandt sammen i “X Factor”

I går kunne SE og HØR breake, at der er romantik blandt to af årets deltagere i “X Factor”, men det er bestemt ikke første gang, to deltagere har fundet melodien. Få overblikket over de tidligere "X Factor"-par her
Få overblikket over de par, der har fundet sammen under "X Factor".
Få overblikket over de par, der har fundet sammen under "X Factor".
 Foto: Hanne Juul og Kaspar Wenstrup

I sidste uge røg Clara meget uventet ud af sangprogrammet, og der begyndte rygterne at svirre. For en noget intim afsked og en tåre, der blev tørret væk fik folk til at spekulere på både TikTok og Reddit.

Mon Clara og Samuel var mere en bare venner?

SE og HØR snakkede med Sigalaz brødrene, og der kunne Samuel afsløre, at ham og Clara hyggede sigsom mere end bare venner, hvilket har fået flere seere til at glædes på deres vegne.

Flere gange før har det intense sangarbejde endt i romantiske relationer, og nu går vi i gemmerne for at se, hvilke par, der har fundet sammen i “X Factor” igennem årene.

Langvejs kærlighed

Det tætte samarbejde kan sommetider få især unge hjerter til at slå ekstra hurtigt.

Det var også tilfældet for to af Blachmans unge deltagere tilbage i 2017, da Mia Kjær Sørensen og Martin Prytz fandt sammen, mens der stadig var liveshows. Og det var da også en knust Mia, der måtte sige farvel til kæresten, da han røg ud, mens hun nuppede andenpladsen i den sæson.

Mia og Martin fandt melodien sammen, mens de var med i sangprogrammet. 
Mia og Martin fandt melodien sammen, mens de var med i sangprogrammet.
 Foto: Birger Storm

Mens kærligheden varede, fortalte parret til medierne, at de var “utroligt glade sammen”, indtil afstanden mellem Mia fra Ølgod og Martin fra Lolland blev så stor, og de to gik fra hinanden senere på året.

Ung kærlighed

I 2019 var der endnu to unge deltagere, der fik et godt øje til hinanden. 17-årige Nikoline Steen Kristensen med sin fe-agtige optrædener faldt for den kække 19-årige Simon Kozma, der var en del af gruppen Simon & Marcus.

I en kort periode dannede de to sangfugle par. 
I en kort periode dannede de to sangfugle par.
 Foto: Hanne Juul

– Simon og jeg er bare glade for hinanden, og vi har det bare megagrineren sammen, fortalte Nikoline dengang til SE og HØR.

Desværre holdt kærligheden ikke, og da Nikoline året mødte medierne til den næste sæson af sangprogrammet, kunne hun fortælle, at de to ikke længere dannede par.

Kærlighed blandt ansatte

Det er ikke kun blandt deltagerne, at der er amoriner i luften backstage. Og en tidligere dommer kunne finde en partner under showet.

Der er selvfølgelig tale om damernes ven Martin Jensen, der havde nok at se til på kærlighedsfronten, mens han var dommer i programmet.

Da han startede som dommer, dannede han par med den irske model og stylist Natasha Samsara, som også blev ansat som hans stylist under “X Factor”. Parret nåede at blive forlovet, men kirkeklokkerne nåede aldrig at ringe, før de to gik fra hinanden.

Der gik dog ikke mere end halvanden måned, før den jyske pladevender kunne vise en ny kæreste frem. Og det var en, der også var kendt i “X Factor”-regi. For den nye kæreste var ingen ringere end Cassandra Greve, der havde arbejdet for Natasha Samsara som hendes assistent i programmet.

De to nåede at være sammen et halvt år, inden de gik fra hinanden. En måned senere fandt han kæresten Catharina Hoffmann, og de to bor nu sammen på Islands Brygge.

Martin Jensen og Cassandra Greve.
Martin Jensen og Cassandra Greve.
 Foto: Hanne Juul

Sponsoreret indhold