Cillemouse afslører sandheden om Instagram

Christopher, 27, og hans forlovede Cecilie Haugaard, 28, fotograferet under Copenhagen Fashion Week i januar.

Christopher, 27, og hans forlovede Cecilie Haugaard, 28, fotograferet under Copenhagen Fashion Week i januar.

(Foto: Dan Mariegaard)

Fordommene om influencere som Cecilie Haugaard er der mildest talt mange af. En af dem er, at de kun deler de billeder, hvor det hele ser perfekt ud, og der er ikke er en eneste fejl. Nu taler Christophers forlovede ud om det veldebaterede emne.

Cillemouse, som Cecilie som bekendt kalder sig på Instagram, har i et nyt opslag italesat nogle af de fordomme, som folk har om hende og andre, der lever af at lægge billeder op på det sociale medie.

Den langbenede model har ellers lige lavet en seks afsnit lang minidokumentar om de sociale medier, som hedder "Cillemouse - den falske virkelighed". Men det var åbenbart ikke nok.

På sin egen profil bliver der især sat fokus på det med, at hun og andre influencere kun poster billeder, når der sker noget godt. Vi får stort set aldrig lov til at se med, når skraldet skal bæres ud, eller når de ligger derhjemme med racermave.

Artiklen fortsætter under billedet...

Parret til Roskilde Festival 2018.

Christopher og Cecilie Haugaard skal giftes til sommer (Foto: Dan Mariegaard)

- Jeg har lært, at vi aldrig kommer til at vinde over Instagram før, vi tager de realistiske briller på og tager det for, hvad det er. En redigeret, selekteret version af vores virkelighed, skriver gudesmukke Cecilie i starten af sit opslag.

De kloge ord fra Cillemouse har modtaget stor ros fra nogle af hendes kollegaer, som hylder hende for at sige sandheden. Og det må man sige, at hun gør.

- Det er blot et lille udsnit af vores verden, hvor folk gør sig umage derinde for at fremstå bedst muligt og deler oftest kun successer. Hvis du spørger mig, er det helt okay! Alle må dele, hvad de vil, og vi har alle vores egen grund til at være tilstede på SoMe, lyder forklaringen af Instagram fra en af de mest erfarne og succesfulde i branchen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Jeg har lært, at vi aldrig kommer til at vinde over Instagram før, vi tager de realistiske briller på og tager det for, hvad det er En redigeret, selekteret version af vores virkelighed. Det er blot et lille udsnit af vores verden, hvor folk gør sig umage derinde for at fremstå bedst muligt og deler oftest kun successer. Hvis du spørger mig, er det helt okay! Alle må dele, hvad de vil og vi har alle vores egen grund til at være tilstede på SoMe. Det vigtige er, vi husker at tage 3D-biografbrillerne på og kigge på sociale medier, som vi kigger på en film i biografen: det portrætterer virkeligheden, men det er det ikke. Et par gode ting at huske på, som har hjulpet mig til at navigere på de sociale medier på godt og ondt: 1. Størstedelen af os deler kun vores bedste overskudsdag, yndlingsbilledet og vores opture. Husk det. 2. Alt er relativt og vi deler alle de samme følelser. Vi stræber alle efter idealer, vi føler, vi bør nå. 3. Gå derind, når du er i humør til at blive inspireret og motiveret af andre og deres billeder og oplevelser. 4. Hold fridag fra de sociale medier, hvis du har en øv-dag. 5. Lad vær med at følge nogen, som giver dig en negativ, tvivlende eller selvkritisk følelse i kroppen. 6. Følg i stedet dem der inspirerer, motiverer og får dig til at smile. Personligt bruger jeg primært min Instagram til arbejde, så det afspejler også mit erhverv som model. Det betyder, den er mere poleret end min virkelighed og at den kun repræsenterer en lille bid af mit liv. Jeg foretrækker det sådan og sætter pris på at gemme lidt til det private

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse) den

Udover en fuldstændig ærlig forklaring af, hvordan Instagram fungerer for de fleste influencere, modeller, bloggere osv., kommer Cecilie også med seks gode råd til, hvordan man får det beste ud af det populære billedemekka.

Her råder hun blandt andet folk til at tage en dag fri fra de sociale medier, hvis de har en dårlig dag, og hun opfordrer samtidig folk til kun at følge personer, som inspirerer dem.

Cillemouse åbner dog også lidt op for, hvordan hun selv strukturerer sin profil. Ligesom hun også afslører, hvad hun gerne vil dele, og hvad hun ikke vil dele.

- Personligt bruger jeg primært min Instagram til arbejde, så det afspejler også mit erhverv som model. Det betyder, den er mere poleret end min virkelighed, og at den kun repræsenterer en lille bid af mit liv. Jeg foretrækker det sådan og sætter pris på at gemme lidt til det private, lyder forklarer fra den kommende brud, som skal giftes med Christopher til sommer.

Se Christopher afsløre detaljer om det kommende bryllup:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close