Christopher smittet med corona: Nu taler Cecilie ud

Den verserende coronavirus spreder sig fortsat som steppebrande verden over – og således også i Danmark.

Nu er også den 28-årige sanger Christopher blevet testet positiv for den smitsomme virus – og han er således gået isolation væk fra sin gravide modelkæreste.

Nu åbner hun imidlertid op om situationen i hjemmet:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Turtelduerne synger stadig.
Popprins Christopher, 28, og model og tv-vært Cecilie Haugaard, 29, giftede sig i sommer.
Sammen siden: 2014, ingen børn – endnu.

Foto: Thomas Laursen

- Mange tak for jeres søde og bekymrende beskeder i forbindelse med smitten. Jeg er testet negativ flere gange og baby og jeg har det godt. Jeg har taget mine forholdsregler og har været i selvisolation siden, vi fandt ud af det. Her bliver jeg indtil, jeg har fået min sidste test, alt er sikkert og jeg er uden for risiko, skriver den 30-råige model i et opslag på Instagram.

Alt tyder således på, at fans af den smukke model har sendt både kærlige og bekymrende beskeder af sted om den lille babypige, som kommer til verden til foråret.

Christopher befinder sig på nuværende tidspunkt i selvisolation væk fra hjemmet på Christianshavn. Og det er langt fra noget noget, den garvede model er tilfreds med:

- Jeg keder mig lidt alene, savner min mand og er så ked af det på hans og bandets vegne, men det er det eneste rigtige og jeg ser frem til koncerterne i december, skriver Cecilie videre og refererer således til rækken af koncerter, som hendes musikergemal har været nødsaget til at aflyse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close