Kendte 1. juni 2019

Christopher og Cilles kærlighedsfest: Kys mig skat!

Christopher og Cecilie kunne ikke få læberne fra hinanden, da de fik lidt alenetid i bilen på vej mod deres bryllupsreception på Helenekilde Badehotel. Se den dejlige video her

Det nyklækkede brudepar Christopher og Cecilie havde kun øje – og læber – for hinanden, da de for kort tid siden fik lidt alenetid i bilen på vej mod deres bryllupsreception.

Parret kyssede således flittigt og inderligt hinanden. Du kan se den romantiske video øverst i denne artikel.

Artiklen fortsætter under billedet...

Der blev flittigt uddelt kys i bilen på vej mod receptionen. Foto: Jacob Heinel Jensen

Parret havde kort forinden sagt "ja" til hinanden ved den romantiske ceremoni, der fandt sted på Helenekilde Badehotel ved Tisvildeleje i Nordsjælland.

Med udsigt over ud over Kattegat stod smukke Cecilie Haugaard, 28, iført en enkel hvid kjole med dyb ryg.

Ved sin side havde hun sin nyklækkede ægtemand, der i dagens anledning var iført et grønligt jakkesæt.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Thomas Laursen)

Kærligheden var let at spotte, da parret kom ud og tog sig tid til at blive fotograferet. Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

Cecilie var iført den smukkeste kjole - og havde favnen fuld af hvide blomster - da hun sagde "ja" til sin Christopher. Foto: Thomas Laursen

Bag dem fulgte gæsterne den smukke ceremoni, der fandt sted på smukke Helenekilde Badehotel, der i sin tid blev bygget som sommerhus af byggematadoren Hr. Grüner, der forærede huset til sin hustru i 1896.

I dag danner hotellet dog rammen om kendis-parrets bryllup.

Allerede fredag begyndte Cecilie og Christophers kærlighedsfest.

Her var de sammen med gæsterne samlet i telt, hvor de drak Martini og nød solen, der efter en lidt skidt start i maj endelig er begyndt at bryde frem.

Fredag var både Cecilie og Christopher klædt i hvidt.

MØDTE HINANDEN PÅ FESTIVAL

Brudeparret har tidligere fortalt om den famøse første gang, hvor de mødte hinanden under SPOT Festivalen i Aarhus i foråret 2014:

Christopher fortalte dengang til Eurowoman:

- Det var min manager Thomas, der introducerede mig til Cille, og jeg vidste godt, hvem hun var, for jeg havde stalket hende lidt på Instagram. Cille havde på et tidspunkt set mig i noget live-tv, hvor det var poppet op, hvilke profiler jeg senest havde tjekket ud, og hvor hun var en af dem.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Cecilie og Christopher forsegler i dag deres kærlighed. Foto: Kaspar Wenstrup

- Jeg prøvede først at forklare mig ud af situationen ved at sige, at der var en anden, der havde holdt min telefon for mig, men den hoppede du ikke rigtig på, fortalte Christopher i 2016 til Eurowoman.

Cille svarede i samme interview:

- Jeg kendte ham slet ikke, men da vi mødtes, glemte vi bare tid og sted. Der var en vild kemi mellem os fra første sekund.

Parret blev dog ikke kærester lige med det samme – Cecilie var nemlig vild med en anden fyr på det tidspunkt.

- Der skete det, at jeg skrev til Cecilie: "Tak for i går. Skal vi ses igen?" Og så svarede hun: "Chris, du virker skidesød, men jeg er vild med en anden." Men jeg kunne jo godt mærke, at der havde været noget kemi den aften, så i stedet for bare at smække døren i holdt jeg den på klem og skrev: "Okay, he's a lucky guy."

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Det forelskede par blev gift på årets første sommerdag. Foto: Aller Media

Christopher og Cille fortsatte med at skrive med hinanden – de mødtes også enkelte gange over sommeren – og så ”var der jo Tisvilde”, hvor parret tilbragte en hel dag sammen, som Cecilie selv fortalte i interviewet:

- Det var der, Chris sagde til mig: "Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?" Og jeg sagde: "Jo, det kan vi godt." Det var 3. august. Piger har noget med, at man skal have en kærestedag.

Samme sted hvor de fik kærestetitel på, var også stedet, der dannede rammen om frieriet.

3. september 2018 delte Cille et foto fra Tisvilde, hvor hun forelsket sad i skødet på Christopher. Til billedet afslørede modellen, at han havde været på knæ.

- Sidste aften var den bedste i mit! Det største JA jeg nogensinde har givet, skrev en forelsket Cille på Instagram.

I dag venter der hende endnu en uforglemmelig dag og aften, når hun og Christopher forsegler kærligheden ved deres længe ventede bryllup.

 

Sponsoreret indhold