Kendte16. oktober 2022

Christopher laver ny VM-sang i Natholdet: Tror kun på en Hjulemand

Christopher og Hadi Ka-koush står bag en ny VM-sang med juletema
Kan man blande en VM-sang og en julesang? Det har Christopher og Hadi Ka-koush gjort.
Kan man blande en VM-sang og en julesang? Det har Christopher og Hadi Ka-koush gjort.
 Foto: Hanne Juul

Sangfuglen Christopher har tidligere præmieret nye sange i Natholdet, og nu gør han det igen.

Sammen med den nye vært Hadi Ka-koush har de lavet en sang, der mest af alt hylder den danske landstræner, Kasper Hjulmand.

Sangen har Christopher selv lag op i et Instagram-opslag med teksten “Tror kun på en Hjulemand”.

Og derfor er sangen – udover at være en VM-sang om, at de “ønsker sig guld mand” – halvt en julesang, hvor noget af bandet er klædt ud som rensdyr.

Flere kendisser som blandt andet Sofie Linde og Josephine Højbjerg, der spillede Tinka i julekalenderne, ses også iført nissehuer. Resten af settet er pyntet med julepynt, sne og juletræer.

VM, der bliver spillet i den kontroversielle ørkenstat Qatar, spilles fra 20. november til 18. december, og det er derfor, at Christopher og Hadi Ka-koush har lavet en VM-sang i juletema.

Popprinsen får også lige vist, at han ikke uden evner med en fodbold, da han i starten af sangen lige tager fem på foden og smider bolden om på nakken efter.

Sidste gang der var slutrunde, kom Christopher i modvind, da han i Københavns metro blev filmet, mens han sang “Vi skal på luderbar”.

I sangen er han hurtig til at tage pis på sig selv, da han lige skal til at synge den famøse linje, da Sofie Linde så kigger mistroisk på ham.

Sponsoreret indhold