Christopher Læssøs ekskæreste var prostitueret: - Det trak tæppet væk under mig

- Hvor freaking fucking dum har jeg været?

Sådan lød et af de allerførste spørgsmål, som den succesfulde skærmtrold Christopher Læssø stillede sig selv, da han blev konfronteret med en helt særlig detalje om sin ekskæreste.

Nemlig, at hun arbejdede som prostitueret. Og endda mens de var i et forhold.

- Hvad er det, der foregår? Jeg vendte det så meget indad. Jeg kunne nærmest ikke tro på det, fortæller han videre om chokket, som vi vender tilbage til senere i denne artikel. 

Historien begynder nemlig i tiden op til opdagelsen, hvor Læssø havde været i et lettere turbulent forhold med denne kvinde, som han – uden at nævne navnet på hende – fortæller om i podcasten ”112 for knuste hjerter” fra Radio Loud.

Det var præget af utroskab. Af den slags hvor man vågner arm i arm midt om natten til et lysende telefondisplay, og så ligger der en besked fra hendes veninde: ”Har du fortalt ham det endnu?”

Parret prøver at få det til at fungere, men de kæmper forgæves. Og Christopher må til sidst indse, at det er bedst at trække stikket. 

Da han møder en ny et stykke tid efter, føles det pludselig helt anderledes ukompliceret. 

- Det var superdejligt. Jeg var pisseforelsket, siger han i podcasten, før han fortsætter:

- Men så er der en af min ekskærestes veninder, der afslører overfor mig, at min ekskæreste har været prostitueret – også mens vi var sammen.

Et andet slags svigt

Selvom sidespringene allerede havde forpestet deres relation mere end rigeligt, så lagde den nye oplysning om ekskæresten endnu et lag oveni det svigt, som allerede sad i Christopher Læssøs krop.

Ligesom han har tendens til fra andre brud, svælgede han i chokket og sorgen. Også selvom det var overvældende at finde eks’ens profil på den hjemmeside, hvorfra hun tilbød sine ydelser.

- Jeg var endda inde og se hendes profil. Det var så voldsomt. Jeg fandt hende. Og jeg tænkte: ”Gud, hun er jo lige der. Det har hun fandme gjort”.

- Det trak tæppet væk under mig.

I dag beskriver han det selv som at ”blive svigtet på en anden måde”. Og i starten var det svært for ham at bearbejde det hele – mens han befandt sig midt i en ny, blomstrende kærlighed.

- Det var så absurd. Jeg håndterede det ikke rigtigt i starten. Det kan man jo ikke. Min nye kæreste var også lidt shaky over det, for hun var jo bange for, jeg var på vej tilbage, fortæller Læssø.

Artiklen fortsætter under billedet... 

I dag er Læssø lykkelig sammen med sin islandske kæreste (Foto: Martin Høien)

Overså faresignalerne

Hun blev bekymret, fordi hans fokus lå i det gamle forhold. Men så gav hun ham et råd, der endte med at hjælpe ham gennem chokket.

- Det er sket, og du har overset alle faresignaler, sagde hun til mig. Det er klart du vender det indad, men hvad kan du bruge det til?

Den stærke følelse af at have spildt liv og tabt ansigt sad i kroppen på ”Danmark har talent”-værten i længere tid, end han havde lyst til at indrømme.

På et tidspunkt fantaserede han endda om hævn.

- Jeg var næsten ved at sætte et falsk møde op med hende. Og oprette en profil på den der app og så videre. Men så tænkte jeg alligevel, at det var for meget. Hvorfor dog? Hun har løjet mig lige op i skærmen flere gange, men fuck it, altså.

I dag ved han, at selv de svære erfaringer kan være gode at have med sig videre.

- Man kan lære hver gang. Og det, jeg har lært, er: ”You never know,” siger han med et lille grin.

Christopher er også bevist om at holde sit kærlighedsliv for sig selv, når hjertet virkelig begynder at banke.

For eksempel afslørede han først for en måneds tid siden, at han havde mødt Una Maria fra Island i februar 2020, da de to mødte meget forelskede op til premieren på ”Centervagt”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close