Kendte30. maj 2023

Christopher indrømmer: Tuder – næsten – over tamponer

Christopher afslører, at han er blevet en følsom fyr, der nærmest ikke ser sig for fin til at tude over tamponer
Christopher og soulmate Cecilie Haugaard.
Christopher og soulmate Cecilie Haugaard.
 Foto: Martin Høien

Han kan charmere hjerter. Han kan synge, så englene stemmer i. Og nåeh ja … så kan han – med egne ord – næsten tude over tamponer.

For 31-årige Christopher er en følsom herre, der oftere og oftere får vand i øjnene, efter han er blevet far for anden gang.

– Nu kan jeg jo stortude, hvis jeg ser en reklame for tamponer. Arh, måske ikke lige tamponer, men …, siger krøltoppen med et smil, da SE og HØR tirsdag aften møder ham til premieren på Netflix-filmen "A Beautiful Life", hvor han har hovedrollen.

Christopher og soulmate Cecilie Haugaard.
Christopher og soulmate Cecilie Haugaard.
 Foto: Martin Høien

– Det sværeste ved at spille med i den her film, har været repetitionen. Altså, når jeg lige havde lagt alt i at græde øjnene ud af krydderen på mig selv, så fik man lige den dér: Ja, tak, den tager vi lige igen, siger Christopher med et grin.

– Jeg var også lige blevet far (for første gang, red.), da vi skød filmen – og det har da helt klart gjort mig mere følsom at blive far – nu også for anden gang, siger Christopher.

Hans første datter – Noelle – kom til verden i februar 2021. I april blev han og modelhustruen Cecilie Haugaard, 32, så forældre til lille Isabelle.

- Det er selvfølgelig hektisk med to børn - det er dobbelt så hårdt, men også dobbelt så godt, siger en lykkelig Christopher.

Du kan se Christopher og Cecilie – samt alle gæsterne – ankomme til premieren herunder.

De støtter Christophers filmdebut

Sponsoreret indhold