Kendte22. november 2022

Christina Ricci på røven efter grimt brud

Den amerikanske skuespillerinde måtte sælge ud af sine håndtasker og sine smykker for at betale sin skilsmisse
Christina Ricci taler ud om konsekvenserne af sin grimme skilsmisse.
Christina Ricci taler ud om konsekvenserne af sin grimme skilsmisse.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Hun har haft roller i storfilm som "The Addams Family", "Sleepy Hollow" og "Monster", og hun har spillet over for store stjerner som Johnny Depp, Christopher Walken og Charlize Theron.

Alligevel var Christina Ricci så meget på røven efter sit grimme brud med eksmanden James Heerdegen forrige år, at hun måtte sælge ud for at kunne betale for skilsmissen.

Det fortæller hun til Sunday Times.

Ifølge den 42-årige skuespillerinde måtte hun blandt andet sælge sin elskede håndtaske-samling og en smykke-kollektion, fordi skilsmissen var så kostelig en affære.

- Jeg har samlet på visse ting og visse tasker. Jeg havde for eksempel en imponerende Chanel-håndtaske-samling, men jeg blev nødt til at sælge mange ting, siger hun.

Hun bekræfter herefter, at hun blev nødt til at sælge sine ting på grund af skilsmissen med filmproduceren, som hun brød med i 2020.

- Nogle traumer i livet medfører finansielle traumer, langvarige diskussioner i retten, uenighed om forældremyndighed og en kamp mod polititilhold, siger hun.

Det er da heller ikke nogen hemmelighed, at bruddet mellem Christina Ricci og James Heerdegen ikke var en super pæn affære.

De to kendisser anmodede begge efterfølgende om polititilhold mod hinanden, men det var dog kun Christina Ricci, der fik godkendt sin anmodning.

Hun fik godkendt det efter en episode, hvor politiet havde rykket ud til husspektakler på parrets dengang fælles adresse.

Efterfølgende kæmpede Christina Ricci og James Heerdegen også om forældremyndigheden over deres søn, den i dag otteårige Frederic Heerdegen.

Det tidligere par nåede til enighed sidste år med en aftale, der betød, at sønnen flyttede med Christina Ricci, men at Frederic Heerdegen fik besøgsret.

Christina Ricci understreger i interviewet med Sunday Times, at man ikke skal have ondt af hende, bare fordi hun har været en smule på røven efter skilsmissen.

- Jeg føler, det er vigtigt at understrege, at jeg ikke føler mig som et offer på nogen måde. Jeg har ikke ondt af mig selv, siger hun og fortsætter:

- Alle har deres personlige problemer, og det her har været mine. Det handler bare om at finde sit eget selvværd, sin styrke og sin kraft.

Sponsoreret indhold