Christianes indtjening halveret: Livsværket vakler

Indtægten fra jobbet som \

Indtægten fra jobbet som "Vild med dans"-vært er mere velkommen end nogensinde hos Christiane Schaumburg-Müller.

(Foto: Hanne Juul)

Pengestrømmen ind i Christiane Schaumburg-Müllers mode- og livsstilsunivers ChriChri blev halveret fra 2017 til 2018.

Regnskabstallene viser, at hvis Christianes firma ChriChri var en krop med puls, så ville den have silende diarré, kløende udslæt og høj feber.

Ifølge 2018-regnskabet for ChriChri ApS blev indtjeningen halveret  i forhold til 2017; fra 1.178.300 kroner til 600.101 kroner.

Og ChriChris overskud landede i 2018 på beskedne 60.557 kroner. Til sammenligning var overskuddet 196.733 kroner i 2017.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christiane og Liam er blevet forældre til en velskabt søn.

Liam O'Connor og Christiane har for anden gang på få år valgt at gå fra hinanden - og det sker, mens hendes firma ChriChri har det allersværest. (Foto: Mikael Rieck)

Kapitalen er væk

Formuen er negativ, minus 67.397 kroner, og i regnskabet konstaterer revisoren tørt, at "kapitalen er væk".

Læg dertil, at Christiane betalte eksmanden Liam O'Connor, bedre kendt som L.O.C., seks millioner kroner, da hun købte ham ud af parrets 465 kvadratmeter store villa i Hellerup.

Artiklen fortsætter under billedet ...

465 kvadratmeter inklusive kælder. Christiane og Constantin har plads nok i Hellerup-villaen, efter farmand er flyttet. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Dermed står den 37-årige dansevært efter det senest annoncerede brud med L.O.C. alene med et lille barn, en kæmpe villa, et firma på vej ned og en gæld større end nogensinde tidligere.

Intet hustrubidrag

Og Christiane står vitterlig alene:

– Ingen af ægtefællerne betaler bidrag til den andens underhold, står der i skilsmissebevillingen, som blev udfærdiget i 2015 – tre år efter at kendisparret giftede sig ved et eventyrligt bryllup på Valdemars Slot.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var engang så hedt. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Christiane har således ingen udsigt til hustrubidrag fra L.O.C. Den 40-årige rapper kan nøjes med at betale børnebidrag til 3-årige Constantin – hvilket han uden tvivl gerne gør.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christiane og L.O.C.s kærlighed var ingen i tvivl om. (Foto: Birger Storm)

Ud over sin frihed og de seks millioner kroner for halvdelen af villaen tager L.O.C. fra Hellerup med en pengetank på 4,7 millioner kroner.

Det er en formue, som er tjent på musik og løbende akkumuleret i anpartsselskabet SGMD – pengene ville kunne have fungeret som en solid buffer i Christianes forsøg på at lege iværksætter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Goodbye. L.O.C. er smuttet. Og han har taget sine millioner med sig. (Foto: Dan Mariegaard)

LIAM ER VELKOMMEN

Det er formentlig kun lønnen som "Vild med dans"-vært samt enkelte modeljob, der redder Christianes økonomi. Job, der givet bliver færre af, når hun om få år runder de 40.

At L.O.C. for anden gang på få år trækker stikket i forholdet, får ikke Christiane til at skifte dørlåsen.

– Liam er altid velkommen. Selvfølgelig er han det. Vi har jo et barn sammen – og det er jo så dejligt for Constantin, at han kan blive boende i det hus, han kender.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christiane byder Liam velkommen, når han vil se sin søn Constantin, som nu er tre år. (Foto: Dan Mariegaard)

SE og HØR har forelagt Christiane Schaumburg en række spørgsmål vedrørende hendes økonomi, men hun har valgt ikke at besvare dem.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close