Kendte28. marts 2023

Christiane springer ud som podcastvært: - Jeg har meget på hjerte

Nygifte Christiane Schaumburg-Müller Åxman springer ud i et nyt værtseventyr, når hun inden længe blænder op for sin nye podcast
Christiane Schaumburg-Müller har fået nyt efternavn, da hun nu også hedder Åxman.
Christiane Schaumburg-Müller Åxman har fået ny job. Inden længe bliver hun bestyrer af egen podcast på Podimo.
 Foto: Birger Storm

Alle har en.

Og nu afslører Christiane Schaumburg-Müller Åxman, at hun inden længe også får en.

Der er selvfølgelig tale om en podcast.

I en story på Instagram fortæller den 41-årige altmuligkvinde, at hun har indgået en aftale med podcastgiganten Podimo om en podcast.

Christiane fortæller, at det ikke var hendes egen idé at lave en podcast med derimod Podimo, der prikkede hende på skulderen og spurgte, om hun havde lyst til at lege med dem.

- Så der kommer en podcast fra mig. Det blive skidespændende. Det bliver skidesjovt for mig at gå ind i podcastverdenen, for jeg har da meget på hjerte, jeg gerne vil fortælle om. Men det er sguda også lidt svært, når man bare får at vide "har du lyst til at lave en podcast?", indrømmer hun.

Det betyder dog ikke, at Christianes idébank er gabende tom. Tværtimod.

- Men så går jeg jo i gang med at tænke over, hvad den skal handle om, og kan jeg godt sige jer, at min hjerne kører derudaf. Jeg har lavet det ene brillante koncept efter det andet, hvis jeg selv skal sige det, jubler hun.

Hvad det koncept så er, må vi vente tålmodigt på at finde ud af, når Christiane lancerer sit nye lydunivers.

Ligesom så mange andre nyder Christiane dog ikke ligefrem at høre sin egen stemme på bånd, og hun overvejer derfor at tage nogle stemmekurser, før hun for alvor sætter sig foran mikrofonen for at optage for alvor.

Sponsoreret indhold