Kendte21. marts 2024

Christiane Schaumburg-Müller overrasker: Lancerer vinbrand

Den idérige iværksætter har netop afsløret et nyt projekt – og der er grund til at skåle
Den altid entreprenante Christiane Schaumburg-Müller Aaxman har søsat et nyt projekt.
Den altid entreprenante Christiane Schaumburg-Müller Aaxman har søsat et nyt projekt.
 Foto: PR

LÆS OGSÅ: Christiane forklarer: Derfor hedder datteren Ludovika

Der er god grund til at skåle for Christiane Schaumburg-Müller Aaxman.

Den 42-årige tidligere "Vild med dans"-vært lancerer nemlig sin egen cava, der kommer til at være del af hendes vinbrand Loina.

– Jeg har altid elsket cava og er med årene blevet stadig mere optaget af kvalitet fremfor kvantitet. Der er mange følelser knyttet til vin, fordi det er noget, vi drikker for at markere en særlig anledning – og det gælder især, når det kommer til bobler. Derfor er jeg særligt stolt af den elegante, men imødekommende smag, vi har opnået i udviklingen af Loina, udtaler Christiane i en pressemeddelelse.

Navnet Loina har Christiane fra sin veninde, som er fra Filippinerne: Det er en sammentrækning af "Lola", som veninden omtalte sin mormor som, og "Ina", der betyder mor på filippinsk.

Christianes nye vin er nemlig en hyldest til hendes mor, som er hårdt ramt af sygdom:

– Jeg har lanceret denne vin som en kærlighedserklæring til min mor, der desværre er svært Alzheimers ramt i dag. Hvis hun kunne forstå, hvad jeg har skabt, ville uden tvivl kysse mig på panden og sige, 'Hvor er jeg stolt af dig, min pige.' Og så ville vi sammen drømme os tilbage til den vingård i Provence, hvor hun boede som ung, fortæller hun.

Christianes cava kan købes fra den 19. april og kommer til at koste 89,95 kr. Den kan købes i bl.a. Coop, Bilka, Føtex, Meny, Netto og Rema 1000. Loina vil også være tilgængelig i udvalgte 7-eleven og grænsehandlen mellem Danmark og Tyskland.

Sponsoreret indhold