Kendte26. januar 2022

Christiane Schaumburg-Müller fylder 40 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 26. januar til og med tirsdag den 1. februar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Heftige diskussioner kan opstå og kulminere i weekenden. Det har med familien eller boligen at gøre. Aftaler kan blive aflyst, eller familien ønsker ikke at følge de idéer, som du fremlægger. Måske skal du gentænke dine planer eller vente med at introducere dem til senere.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Trine Gadeberg: Fylder 53 år den 30. januar

Christopher Nissen: Fylder 30 år den 31. januar

Jan Linnebjerg: Fylder 62 år den 31. januar

FISKENE

19. februar-20. marts

Du øjner en person, som er god til at tage initiativer og som måske skal have lidt sparring fra dig, før vedkommende går i gang med at arrangere. En af dine nærmeste samarbejdspartnere har brug for at viske tavlen ren og starte på en frisk.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du er klar til at smøge ærmerne op og tage fat. Der er masser af opgaver, og alle er af praktisk karakter. Det bedste er at strukturere og planlægge. Du får du evt. også en vision om fremtidige arbejdsopgaver, som virkelig lover godt. Lad dig inspirere.

TYREN

21. april-21. maj

Tingene går langsomt – selv er du også nede i gear. Men du kan godt begynde at glæde dig til, at der kommer mere fremdrift. Det gør der fra næste uge. Udnyt den stille tid til at se fremad, så du kan planlægge, hvilke opgaver du vil i gang med, når energien er tilbage.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du bruger tid på tidligere arbejdsopgaver for enten at finde fejl eller for at forbedre dine resultater. Gennemgå projekter, som du har i gang lige nu, og ret dem til. I løbet af weekenden indser du, at det kan være nødvendigt at starte forfra på en opgave.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du vil gerne give indtryk af, at du er med på det nyeste på it-området. Det interesserer dig, men måske skal du først sørge for, at du også selv kan finde ud af tingene. Sørg for at gøre dig uafhængig af andre. Aftaler og planer kan risikere at blive ændret i sidste øjeblik.

LØVEN

23. juli-23. august

Samarbejde er i fokus, men hav gerne en plan B parat, for du kan ikke helt regne med den hjælp eller opbakning, som du måske har håbet på. Dette gælder især på jobbet. Måske er tiden inde til, at du selv tager hånd om det hele, for på den måde at stå mere frit.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du fornemmer et markant stemningsskift og begynder at tænke mere rationelt og realistisk. Mange af dine tanker holder måske ikke i praksis. Måske overvejer du at gå tilbage til en tidligere kæreste – vent, til ugen er omme, med at tage en endelig beslutning.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Fokus på familien har været og er stadig aktuelt. Du er efterhånden nået til bunds i nogle sager, hvor du har fået indblik og måske også forståelse. Mere energi og flere initiativer vil være markante, når familien næste gang mødes. Boligen får måske en makeover.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

En ny situation er opstået, og du skal lige finde dine ben at stå på. Stik en finger i jorden, inden du kaster dig ud i nye projekter. Du har stor lyst til at foretage dig ting på egen hånd. Udnyt denne uge til at finde ud af, hvad du har lyst til.

SKYTTEN

23. november-21. december

Familien eller boligen er i centrum. Og måske er det er din partner/ægtefælle, der har nogle nye ting i støbeskeen. Vedkommende har behov for noget nyt og har brug for at vende tingene med dig. Vær ikke bekymret – det er led i en længerevarende proces.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du kan opleve en form for stilstand, men det gør din bedre halvdel slet ikke. Der er behov for forandringer. Gå gerne med på din partners idéer. Giv din partner plads til at eksperimentere for derved at opnå mere ro i familien.

Sponsoreret indhold