Kendte 3. februar 2022

Christiane fik gaver for over en million: Forgyldt fejring

Det gik ikke stille for sig, da Schaumburg-Müller forleden fyldte 40 – kæresten gav hende bl.a. ny Mercedes, diamanter og Chanel-tasker
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der var ikke noget at sige til, at Christiane Schaumburg-Müllers kæreste, Daniel Åxman, måtte til lommerne, da tv-værten forleden fyldte 40 år.

For den nu tidligere "Vild med dans”-vært havde slået gevaldigt på tromme om begivenheden forud for den runde dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

En 40-årsfejring, der er guld værd, er nok, hvad de fleste drømmer om. Og Christiane Schaumburg-Müller, 40, kan da heller ikke tørre smilet af, over hvor fantastisk hendes fødselsdag forleden forløb. Foto: Aller Media

Christiane havde proklameret, at hun skulle fejres i en måned, så hendes stenrige kæreste valgte at overøse hende med hundedyre gaver, da selve dagen endelig oprandt.

Daniel havde således været ude for at købe en ny elbil af mærket Mercedes EQA, der i den mest skrabede udgave koster 400.000 kroner.

Ifølge Christiane selv var det kæresten Daniel, der havde flottet sig og investeret i bilen.

Girl’s best friend

Men her stoppede den eksklusive guldregn ikke.

Den veldrejede tv-sild fik desuden en såkaldt Collector’s Mini Purse Box fra Chanel, der koster vanvittige 187.247 kroner.

Artiklen fortsætter under billedet...

Skååål - og tillykke til mig! Der blev skænket champagne allerede i privatflyet mod nord. Foto: Privat

Til alt held for Christiane var gaveregnen heldagsregn, så hun fik også tre diamantringe fra det eksklusive Halberstadt.

Halberstadts diamantringe starter omkring de 13.000 kroner, men Christianes tre specielle ringe er ikke på strøgbutikkens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Jeg har grædt af glæde, efter jeg er kommet hjem, beretter tv-værten, som her jubler bag på den glade gavegiver, kæresten Daniel Åxman, 41. Foto: Privat

Sikkert er det dog, at de ikke har været i den billige ende.

Om det er Daniel, der også har været på spil med ringe og Chanel-gaver, afslører Christiane ikke, men prisen in mente er det mest sandsynligt, at det er den forelskede svensker, der ikke kunne finde ud af at stoppe, da hans hjertenskær skulle forkæles.

Over en million

Det var formentlig også Daniel, der brugte af sine mange millioner, da han, Christiane og 10 venner i weekenden blev fløjet i privatfly til Lapland, hvor tv-værten blev fejret efter alle kunstens regler i det kolde nord.

Artiklen fortsætter under billedet...

Collector’s Mini Purse Box fra Chanel, der koster vanvittige 187.247 kroner, var blandt Christianes gaver fra kæresten. Foto: Privat

SE og HØR tjekkede priser for privatfly fra Roskilde Lufthavn til Kiruna i Sverige, og for hver vej løber den fornøjelse hurtigt op i 186.000 kroner, hvilket betyder, at det for en returrejse kostede 372.000 kr.

Dertil skulle der betales for hotel til de i alt 12 mennesker, ligesom forplejning, leje af snescootere og andre oplevelser også krævede en dyb pengepung.

Artiklen fortsætter under billedet...

Om aftenen blev der klædt om til de gode middage i fødselsdagsflokkens lodge - en imponerende bjælkehytte. Foto: Privat

Dermed løb prisen for Christianes fødselsdag op i langt over en million kroner.

I den syvende himmel

Oprindeligt skulle selskabet have været på Maldiverne, men det droppede Christiane på grund af coronakrisen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Selskabet fik set det magiske nordlys under den smukke tur. Foto: Privat

– Vi kunne risikere 14 dages karantæne. Bare tanken om, at der er mulighed for ikke at skulle se ens børn i tre uger, det kunne jeg ikke, fortæller Christiane om baggrunden for at skifte palmefyldte Maldiverne ud med kolde Lapland.

Ifølge tv-værten var det da også en fantastisk tur i den knitrende sne, som de fik i stedet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det store selskab, hvor bl.a. musicalveninden Julie Steincke var iblandt, drog på masser af eventyr i de finske snelandskaber. Foto: Privat

– Jeg er p.t. i den syvende himmel over denne her tur.

Har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har grædt af glæde, efter jeg er kommet hjem, beretter den forgyldte fødselar.

Fik blåt øje

Christiane måtte bide i sneen under turen, da hun styrtede og slog sig.

– Jeg fik hjelmen trykket ind på øjet, da jeg faldt. Så ja, jeg fik et blåt øje. Men ellers var alt okay, og jeg var oppe på dyret efterfølgende, lyder det fra skønheden.

Sponsoreret indhold