Kendte 9. januar

Christian Stadils hotte kone: Holder på formerne

Parret holdt kæmpe fest for vennerne for at skyde det nye år ind. Alice ville dog hellere fejre nytår i nattøj
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har født fire børn, men Alice Stadil, 36, har ingen planer om at lade det gå ud over figuren. For Hummelbossens kone holder sig i gang fra morgen til aften.

– Jeg løber efter vores fire børn – eller rydder op efter dem, når de ikke er hjemme. Og jeg er i det hele taget ikke god til at sidde stille længe ad gangen. Jeg løber en tur i skoven, når mit hoved kalder på det. Og så har jeg været rigtig glad for EMS-træning (elektrisk muskelstimulering, red.) hos Rush Studio og sidst, men ikke mindst, så har jeg givet mig selv en reformermaskine i julegave. Jeg synes, reformerpilates er en vidunderlig form for træning, sagde Alice kort før nytår til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Privat)

Det er ikke til at se, at 36-årige Alice Rosenkrantz Stadil har givet liv til fire børn. (Foto: Privat)

Sammen med manden, Christian Stadil, planlagde hun stor nytårsfest, men hun ville nu gerne noget helt andet:

– Jeg ville egentlig gerne holde nytår på et hotelværelse i nattøj – bare Christian, jeg og børnene – men det gider de to ældste drenge altså ikke længere. Og vi har heldigvis de dejligste venner, som plejer at komme hos os og skyde nytåret ind i flotteste stil. Jeg tror, vi bliver 30 i år med alle børnene, lød det fra Alice, da SE og HØR talte med hende før nytår.

Se den smukke bikini-babe i galleriet herunder:

Christian Stadils hotte kone: Holder på formerne

Sponsoreret indhold