Kendte31. marts 2022

Christian Stadil nægter at forlade Rusland

Hummel-milliardæren afviser at lukke sin virksomhed i Rusland
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian Stadil bliver i Rusland.

Hummel-milliardæren vil ikke lukke driften for sin virksomhed i landet, selvom Vladimir Putin er gået i krig mod Ukraine.

Det fortæller han til B.T.

- Hvis vi indstiller produktionen eller sætter vores fabrik til salg, vil den russiske regering vinde mere, end hvis opretholder driften, siger han til avisen og fortsætter:

- Det største økonomiske bidrag til den russiske regering ville være en overdragelse af vores fabrik, der straks kan drives videre på russiske hænder.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loevens.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

(Foto: Thomas Laursen)

Christian Stadils beslutning kommer efter adskillige danske virksomheder har valgt at afbryde alle forbindelser til Rusland - deriblandt Carlsberg, som efter voldsom kritik valgte at sælge deres russiske forretning trods et større milliardtab.

Christian Stadils beslutning kommer også efter, at den ukrainske ambassadør i Danmark har udtalt, at han anser det som en dårlig undskyldning, når danske virksomheder bliver i Rusland, fordi de mener, det hjælper Ukraine.

- Vi har bedt de danske virksomheder om at trække sig tilbage fra Rusland, fordi vi ikke ønsker, de betaler skatter til den russiske stat og den russiske hær, som dræber ukrainere, har Mykhailo Vydoinyk sagt til Berlingske.

Virksomheden, som Christian Stadil altså ikke vil lukke ned, er en emballagefabrik, som er ejet af Brødrene Hartmann.

Det er Thornico-koncernen, som Christian Stadil er direktør og medejer af, der har aktiemajoriteten i Brødrene Hartmann.

Sponsoreret indhold