Kendte4. april 2024

Christian Kjær forgylder konen: Susan køber ejendommene

Syv af de ejendomme og grunde, Christian Kjær ejer, skifter nu ejermand - og det er hustruen Susan Astani-Kjær, der punger ud
Christian Kjær, Susan Astani-Kjær
Christian Kjær har nu solgt flere af sine ejendomme til sin hustru Susan Astani-Kjær.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: HUSTRUEN KØBER PLANTAGE AF CHRITIAN KJÆR

I går kunne SE og HØR afsløre, at Susan Astani-Kjær har købt 128 hektar jord af sin mand Christian Kjær.

Susan Astani har ifølge tinglysningen betalt 7,9 millioner kroner for herligheden i en handel, der giver hende mulighed for at få ejendommen op til 15 procent billigere end vurderingen, fordi hun er i familie med Christian Kjær.

Nu har milliardæren solgt endnu flere af sine ejendomme og grunde til sin hustru. Det fremgår af tinglysningen.

Christian Kjær har solgt yderligere syv ejendomme og grunde til Susan Astani.

Alle herlighederne ligger i Jylland, og selv om Susan kan købe ejendommene og grundene op til 15 procent billigere, fordi hun er i familie med Christian Kjær, så er det ikke småpenge, hun skal af med.

I alt løber prisen for de syv grunde og ejendomme op i 14 millioner kroner.

I påsken løb en ny dokumentar om Christian Kjær over skærmen på TV 2, hvor han åbner op om sin Parkinsonssygdom, og hvordan den påvirker ham.

Her afslørede Kjær blandt andet, at han har slettet børnene Michala og Philip ud af sit testamente, så det kun er sønnerne Alexander og Christopher Kjær, som sammen med Susan kommer til at arve hans imperium.

De mange handler mellem Christian Kjær og Susan Astani virker det til, at forretningsmanden gør klar til den dag, han ikke er her længere.

Ved at Susan nu ejer de mange ejendomme og grunde, slipper hun for at betale arveafgift for ejendommene og grundene, når Christian en dag går bort.

Sponsoreret indhold