Christian, Isabella, Vincent og Josephine: Frederik afslører børnenes sportsevner

Kronprins Frederik var i sit es, da han fredag morgen deltog i skolernes motionsdag på Nivå Skole.

Hans kongelige højhed stod nemlig for at varme børnene på skolen godt op til den traditionsrige dag inden efterårsferien. Efterfølgende fik han en snak med SE og HØR om sine børn, Christian, 14, Isabella, 13, Vincent og Josephine, 9.

- Man har jo ikke ferie fra skolen endnu, men det er jo en lang tradition for, at man har skolernes motionsdag fredagen inden efterårsferien. Og det ved alle børn. Og også mine, sagde kronprinsen, 52.

Tidligere på dagen delte kongehuset dette billede af børnene:

View this post on Instagram

Fire forventningsfulde børn på den sidste skoledag inden efterårsferien. ⁣ ⁣ Som så mange andre folkeskoleelever kommer dagen til at stå i idrættens tegn på den traditionsrige Skolernes Motionsdag. Det bliver selvfølgelig en anderledes motionsdag, end vi er vant til. Men jeg ved, at man rundt omkring i hele Danmark har tilrettelagt dagen, så eleverne kan holde den nødvendige afstand, men stadig bevare fællesskabet omkring motion og idrætsglæde. Jeg får selv lejlighed til at opleve det lige om lidt, når jeg skal besøge Nivå Skole og deres motionsdag. Jeg vil ønske alle elever og lærere en god Skolernes Motionsdag – og samtidig en god efterårsferie. - H.K.H. Kronprinsen

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on

Hvem af Deres børn er mest sportsglad?

- De har alle fire motivation til at bevæge sig. Pigerne rider, og de spiller allesammen tennis. Drengene har spillet lidt fodbold også. De er bestemt ikke bange for at sætte sig i bevægelse.

Skal De selv lave noget aktivt med børnene?

- Der er flere muligheder, og det er klart, at det kræver noget disciplin, sagde Frederik.

Se hele interviewet i videoen herover.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close