Kendte24. oktober 2022

Christian Fuhlendorff afslører: Anholdt for svindel

Komiker Christian Fuhlendorff blev taget med fingrene i kagedåsen, da han som ung arbejdede i Netto
Christian Fuhlendorff i en blå bluse
Christian Fuhlendorff kom som ung i karambolage med ordensmagten.
 (Foto: All Over)

Nemme penge kan være svære at modstå.

Det kan Christian Fuhlendorff skrive under på. For i det seneste afsnit af hans podcast ”Hva’ så? med Christian Fuhlendorff” fortæller han, hvordan han som teenager kom i karambolage med lovens lange arm.

Som 16-17-årig tjente han sine penge på at arbejde i Netto. Og her fandt han ud af, at han nemt kunne give sig selv et tillæg oveni lønnen ved at hente tomme kasser fra flaskerummet, sende dem en tur igennem flaskeautomaten og trykke flaskebonen ud.

- Jeg kendte dem, der sad bag kassen, og så indløste jeg dem bare der og fik pengene, fortæller han.

Fuhlendorff var med andre ord ikke alene om at udbetale pantbonus, og det var derfor kun et spørgsmål om tid, før hans chef ville opdage, at antallet af flasker ikke stemte overens med det samlede beløb, der blev udbetalt.

Komikeren havde lagt mærke til, at chefen havde gået og talt flasker, og en dag, da han mødte på arbejde, og chefen havde fået selskab af en fra hovedkontoret, vidste han, hvad klokken havde slået.

Han var blevet taget med fingrene i kagedåsen.

- De havde sat et kamera op, så der var en video af mig, der tog en kasse og satte den ind i flaskeautomaten. Det var fair nok, og jeg måtte bare tage den, fortæller han og fortsætter:

- Så blev jeg anholdt. Politiet kom, kan jeg huske. Jeg husker det, som om de førte mig ud gennem butikken – lidt som en straf. Så kom jeg i detentionen nede på Taarnby Politistation, hvor jeg sad til min mor og far kom.

Butikken havde gjort op, at der manglede 8.000 kr, og dem skulle Christian betale tilbage. Han fortæller dog, at fordi han tog skraldet for de andre, som var med til svindelnummeret, endte han ikke med at betale alle 8.000 kr. selv.

- De sagde til mine forældre, at de troede, jeg havde fået lærestreg nok for det der med at blive ført ud af politiet. Jeg havde også vist, at jeg angrede og var ked af det, fortæller Fuhlendorff, der altså slap med skrækken – og et indhug i sin private formue.

SE og HØR har været i kontakt med Christian Fuhlendorff, men han ønsker ikke at uddybe.

Sponsoreret indhold