Kendte14. juni 2021

Christian Eriksen får speciallevering: Mad fra kendiskok

Bare fordi man er indlagt på hospitalet, så betyder det ikke, at man skal mangle noget. Det sørger herrelandsholdets huskok Per Thøstesen for
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christian_eriksen_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Hele Danmark og resten af verden holdt vejret lørdag aften, da den 29-årige midtbanespiller Christian Eriksen midt i kampen mod Finland pludseligt faldt om på banen med hjertestop.

Her blev han genoplivet med et enkelt stød fra en hjertestarter og siden transporteret til Rigshospitalet.

Kort tid efter kunne talspersoner bekræfte, at fodboldspilleren var både stabil og ved bevidsthed, og tidligt mandag kunne den italienske sportsavis Gazetta dello Sport berette hans første ord.

Og det lader til, at han mandag aften fortsat er i bedring – han er i hvert fald ikke helt tilfreds med måltiderne, der bliver serveret på Rigshospitalet.

Det fortæller landsholdets huskok Per Thøstesen, der er ejer af den prisvindende restaurant Bistro Boheme, i sin seneste story på Instagram.

Her viser han, at han lige nu er i gang med at lave pizza til landsholdets spillere.

- Christian er allerede træt af hospitalsmad, så han har fået sendt lige nu, så alt er godt, lyder det fra ham.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/img_2587.jpg
 Foto: presse-fotos.dk

Her bliver maden leveret til Christian Eriksen på Rigshospitalet i København. Foto. presse-fotos.dk

Om det også er nybagt pizza, som Eriksen har fået serveret vides dog ikke, men 1. klasses mad kan han uden tvivl forvente.

Thøstesen og Eriksen er privat gode venner, og kokken tøvede heller ikke med at sende en hilsen hans vej søndag gennem sin restaurants instagram-side.

- Hjerteskærende, ufatteligt og forfærdeligt at se sin ven gennem mange år kæmpe for sit liv. Mine tanker går til dig og din familie. Håber snart at se dig, skriver han til billedet, der viser ham omfavne Eriksen.

Sponsoreret indhold