Kendte1. januar 2022

Christian Degn skal være far

En stor drøm bliver til virkelighed for tv-værten Christian Degn og kæresten Trine Johst Vammen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Hvem vil være millionær?"-vært Christian Degn, 42, deler en kæmpe nyhed i dag. Han skal nemlig være far for første gang.

- 2022 ... og en stor drøm bliver til virkelighed, meddeler seerfavoritten, der har lagt to billeder op af sig selv og kæresten, Trine Johst Vammen, 31.

Parret poserer i festtøj foran et pyntet juletræ og holder et scanningsbillede imellem sig, hvor de viser det lille vidunder frem.

Se billedet her.

Christian Degn og Trine Johst Vammen har været kærester siden i sommer, hvor de blev ført sammen af en tv-kollega.

De mødte hinanden efter at Degns kollega Mette Helena fra ”Nybyggerne” på Instagram havde eftersøgt en kæreste til Christian Degn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tisvilde.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Trine og Christian skal være forældre. Foto: Thomas Laursen

Den kærlighedseftersøgning nåede frem til Trine, og hun sendte Degn en sms, hvor hun foreslog, at de to enten skulle tage en drink eller gå på morgenjagt sammen.

- Jeg tænkte; hende må jeg bare møde! Vi tog ud og fik en drink, og vi har været sammen lige siden. Jeg har aldrig før mødt én, jeg klikkede så hurtigt og godt sammen med, fortalte en forelsket Christian Degn til SE og HØR i sommer.

Den 42-årige TV-vært afslørede samtidig, hvad der gør Trine til det perfekte match.

- Hun er lige så tosset som mig og har lige så meget krudt i røven som mig. Hun er vild med klatring og går jagt ligesom jeg gør. Så er hun en høj pige - 185 cm, og gudesmuk, siger Christian Degn.

Sponsoreret indhold