Kendte27. januar 2022

Christian Degn mistede sexlysten på grund af TV 2-eksperiment

At leve af burgere kostede tv-værten sin teltholder-evne under dynen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tre uger hvor menuen kun består af junkfood morgen, middag og aften. Den udfordring var for god til at sige nej til for Christian Degn, der altid har haft en forkærlighed for den usunde spise, da han blev spurgt, om han ville deltage i "Junkfood-eksperimentet”.

Men hvor lange-Christian jublede over en menu, der kun bestod af burgermad, var "lidt kortere”-Christian ikke helt så begejstret.

Under eksperimentet mistede Christian Degn sexlysten og vågnede ikke længere med en "morgenhilsen” under dynen, afslører han over for en læge i programmet.

Den kom igen

Han tøvede lidt, før han lod ordene falde, mens kameraerne kørte.

– Først tænkte jeg: “Nej, det siger du bare ikke”. Men min overvejelse var også, at jeg jo havde sagt ja til at være testkanin på nationens vegne. Og så skal jeg også være ærlig om, hvad der sker, fortæller Christian Degn, der i programmet får forklaret, at det faktisk er et problem i samfundet, at mænd spiser sig til impotens.

– Tænk på alle de mennesker, der ender med at skulle spise blå piller eller mister en masse livsglæde på grund af deres spisevaner. Det synes jeg giver mening for mig, at være modig og turde at fortælle om det, siger Christian Degn til SE og HØR.

– Jeg var ikke impotent. Men der var bare ikke samme blodomløb under bæltestedet, som der plejer at være, understreger han.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/_mho7109.jpg
 Foto: Martin Høien

(Foto: Martin Høien)

Eksperimentet foregik i foråret 2021, hvor Christian stadig var single. Lykkeligvis for “Nybyggerne”-værten og den kæreste, han fandt kort tid efter, forsvandt den uheldige burgerbivirkning efter en uges tid.

Vil være frisk far

Senere i år kommer et helt konkret bevis på, at alt fungerer som det skal, når 42-årige Christian bliver far for første gang.

Og netop på grund af familieforøgelsen har “Junkfood-eksperimentet” fået den populære tv-vært til at tænke sig om en ekstra gang med den viden, han har fået om sin egen krop under deltagelsen.

– Jeg har fået fokus på at holde mig sund og rask, så jeg kan være en god og livlig far i mange år. Jeg bliver far i en senere alder, end jeg havde forventet. Jeg havde nok regnet med, at det skulle blive i starten af 30’erne. Og det betyder, at jeg skal passe ekstra godt på mig selv for at være frisk hele vejen.

- Jeg spiser stadig junk! Jeg er ikke frelst. Men jeg ved godt, at det ikke er godt i længden for min krop. Det er sindssygt, hvad det gjorde ved mig i eksperimentet, siger Christian Degn.

Før han deltog i programmet, røg der gerne burgere, pizza eller hotdogs ned to-tre gange om ugen i en travl hverdag, der byder på tv-optagelser rundt omkring i riget. Indtaget er blevet reduceret kraftigt, og den seneste uge har ikke budt på en eneste “forbudt” menu for den lange journalist, fortæller han med en vis stolthed.

Hans kamp med burgere, pizzaer og grillmad i “Junkfood-eksperimentet” kan følges på TV 2 over to torsdage – første gang i aften. Programmet kan også ses på PLAY.

Sponsoreret indhold