Kendte6. oktober 2022

Christian Bale om Leonardo DiCaprio: - Han stjæler ALLE roller

Det er åbenbart ikke nemt at konkurrere mod Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio er så god, at han - ifølge Christian Bale - får alle roller i Hollywood.
Leonardo DiCaprio er så god, at han - ifølge Christian Bale - får alle roller i Hollywood.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at Christian Bale har spillet med i storfilm såsom "Batman Begins", "American Psycho" og "The Fighter", men det betyder ikke, at det er hans egne evners skyld.

Det er tværtimod Leonardo DiCaprio, som man skal takke.

For ifølge Christian Bale så har han kun formået at få så store roller, fordi Leonardo DiCaprio først har takket nej til dem.

Det skriver Fox News.

I interviewet siger "Batman"-stjernen, at Leonardo DiCaprio stort set altid bliver ringet op og får tilbudt enhver given rolle før alle andre.

- Det er ikke kun med mig, siger Christian Bale, der selv fik hovedrollen i "American Psycho", efter Leonardo DiCaprio havde afvist den.

- Stadig den dag i dag, så når hvilken som helst skuespiller får en rolle, så får han den kun, fordi Leonardo DiCaprio har takket nej forinden, fortsætter han.

- Det er ligemeget, hvad folk siger til dig. Det er ligemeget, hvor godt et venskab du har med instruktøren. Af alle de folk, jeg har arbejdet sammen med flere gange, så har de tilbudt alle roller til ham først.

Christian Bale fortæller videre, at han har mistet i alt fem roller til Leonardo DiCaprio gennem tiden, deriblandt rollen som Jack i "Titanic".

Stjernen er dog bestemt ikke sur på Leonardo DiCaprio, som han kalder for en "fænomenal" skuespiller.

- Jeg er bare taknemmelig over, at jeg får nogen som helst roller. Jeg kan ikke gøre, hvad han gør. Og jeg ville heller ikke ønske mig den opmærksomhed, der hører med til det. Men han gør det fantastisk.

Sponsoreret indhold