Kendte19. september 2023

Christian Arnstedt er færdig i "Løvens Hule"

"Løvens Hule"-investor Christian Arnstedt har brølet for sidste gang i DR-programmet, skriver han på Instagram
Christian Arnstedt er færdig i Løvens Hule
"Løvens Hule"-investoren Christian Arnstedt er ude af DR-programmet.
 Foto: DR

Læs også: Christian Arnstedt investerede i smykkevirksomhed i "Løvens Hule": Nu er han ude

– Af den grund er jeg ude.

Sådan skriver Christian Arnstedt på "Løvens Hule"-manér i et opslag på Instagram.

Investoren i det populære DR-program har nemlig valgt at trække sig fra "Løvens Hule".

– Jeg har efter svære overvejelser valgt ikke at deltage i den kommende sæson af Løvens Hule. Det har været en kæmpe glæde og være med, skriver han.

Ifølge Christian Arnstedt var "Løvens Hule" en stor inspiration for ham som ny iværksætter, og han håber, at hans bidrag til programmet har betydet noget for nye danske iværksættere.

– Personligt har fået nogle venner for livet, og det har været en rigtig sjov oplevelse.

Christian Arnstedt og Charlotte Rewentlow
Christian Arnstedt vil have mere tid til familien. Her står han med sin hustru Charlotte Rewentlow, som han fik sit første barn, en søn, med sidste år.
 Foto: Mikael Rieck

Christian Arnstedt har i hele tre sæsoner både knust og indfriet drømme hos håbefulde iværksættere, men nu har han altså taget den svære beslutning at sige farvel, og "Løvens Hule"-virksomhederne er netop en af årsagerne, forklarer han.

– Jeg har investeret i mange små virksomheder nu gennem programmet, og det tager meget tid og være der for dem. Jeg har investeret i så mange nu, at jeg ikke føler, at jeg kan tage flere ind og samtidig have tid til de virksomheder, som jeg har investeret i, samt de andre opgaver jeg har mit arbejde.

Men det er ikke kun arbejdslivet, han skal have mere tid til. Løven blev nemlig far for første gang sidste år, og det har betydet at prioriteterne ser anderledes ud, end da han først takkede ja til at være med.

Læs også: "Løve" er blevet far for første gang

– Jeg vil altid være typen, der arbejder meget, men jeg vil gerne forsøge og være en mest muligt nærværende far for min søn og min familie, og det er for mig ikke foreneligt med at investere i rigtig mange flere små virksomheder, som vil tilføje rigtig mange flere arbejdstimer hver måned, som jeg så ikke kan give til dem.

Christian Arnstedt takker i forbindelse med sin afsked med programmet sine medløver, og de mennesker han har mødt på sin vej.

Dermed blev sæson otte af "Løvens Hule" Christian Arnstedts sidste.

Sponsoreret indhold