Chrissy Teigen efter Meghan Markles abort: - Tillykke, din lort

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Onsdag kunne hertuginden af Sussex, Meghan Markle, afsløre, at hun i sommers aborterede og på tragisk vis derfor også mistede sit andet barn. 

Den afsløring delte hun i forbindelse med en klumme, hun har skrevet til avisen New York Times, og ikke så overraskende resulterede det i livlig diskussion på Twitter.

Her var der blandt andet en Twitter-bruger, der kastede sig ud i en omgang kritik af Meghan Markles avisindlæg, og det kunne den 34-årige og særdeles Twitter-aktive Chrissy Teigen ikke undgå at bemærke. 

Chrissy Teigen har selv gennemlivet en abort, som hun og manden, John Legend, har dokumenteret med stærke billeder på deres sociale medier:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Er der virkelig nogen, der stiller spørgsmålstegn ved den forfærdelige smerte ved at gennemgå en abort, eller kritiserer de måske Meghans beslutning om at skrive 1000 ord om sig selv? Hvad bidrager det med af ressourcer i forhold til alt det, der i forvejen er tilgængeligt for dem, der gennemgår sådan en tragedie?, lyder kritikken fra Twitter-brugeren. 

Og de ord havde Chrissy Teigen ikke meget tilovers for. Modellen, der for nyligt selv har aborteret, gik derfor direkte i kødet på Markle-kritikeren. 

- Prisen for dagens absolut største lort går til, skriver Chrissy i et opslag. 

- Tillykke, din lort. 

Chrissy Teigen og hendes mand, John Legend, blev også ramt af kritik, da de efter aborten valgte at dele en række stærke billeder, der viste parrets sorgproces, men ifølge dem var der god grund til at dele de stærke billeder. 

- Jeg oplevede det, jeg besluttede mig for at gøre det og mere end noget andet, så er de her billeder ikke for nogle andre, end dem, der har gennemgået det her eller er nysgerrige nok til at tænke over, hvordan det er at opleve, siger Chrissy Teigen om parrets beslutning.

- De her billeder er kun for de mennesker, der har brug for dem. Andres meninger betyder ikke noget for mig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close