Chris Martin forkæler fans med isolations-koncert

43-årige Chris Martin er lidt mere vant til stort orkester og enorme stadionscener

43-årige Chris Martin er lidt mere vant til stort orkester og enorme stadionscener

Foto: MEGA

Intet er så skidt, at det ikke er godt for et eller andet. 

For selvom musikbranchen og dens udøvende kunstnere lige nu lider enormt under den omfattende coronakrise, så er artisterne imidlertid aktive som aldrig før på de digitale platforme. 

Og det betyder som bekendt, at fans i disse tider har adgang til alternativer til de aflyste koncerter med deres idoler - som eksempelvis Coldplay-forsangeren Chris Martin. 

Den 43-årige forsanger forkælede således mandag følgere af Coldplays Instagram med en lille 30-minutters livekoncert, der var spækket med hits. Alt sammen som en del af et initativ, der bliver kaldt "Together, at home." 

Mellem numrene fik sangeren og sangskriveren mulighed for at fortælle et par anekdoter om eksempelvis tilblivelsen af "A Sky Full of Stars" eller svare på, hvilket nummer han bedst kan lide at optræde med live. 

Her kan du se hele Chris Martins optræden direkte fra sit eget hjem:

De heldige, der kunne følge med på live-sendingen direkte, havde mulighed for at ønske sange, og Chris Martin kastede sig modigt ud i både "Clocks", "Trouble" og ikke mindst klassikeren "Yellow". 

Efter hitparaden proklamerede han, at hans ven John Legend vil blive den næste, der i forbindelse med "Together, at home" spiller online intimkoncert. 

Heldigvis er hele Chris Martins intermistiske koncert tilgængelig på Coldplays IG TV, så karantæneramte Coldplay-fans kan nyde herlighederne forskudt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close