Chris Hemsworths stunt double om at matche hans muskler: Det er svært

Foto: MEGA

Det er bestemt ingen nem opgave fysisk at forvandle kroppen til at spille rollen som Thor.

Det kan både den 37-årige skuespiller Chris Hemsworth, der har spillet Thor siden 2013, og hans menneske-kloning skrive under på.

For som en stuntdouble eller stuntmand skal du ikke kun kunne udføre alle de svære stunts, så skuespilleren ikke selv kommer til skade under indspilningerne.

Du skal også helst ligne skuespilleren så meget, at ingen seere vil opdage, hvornår det er stuntmanden, der er på skærmen.

Og det har ikke altid været lige nemt for den 33-årige Bobby Holland Hanton, der har arbejdet som Hemsworths stuntmand siden 2013.

Det fortæller han i et nyt radiointerview med ”Fitzy og Wippa”.

- Alle er sådan; ”Wow, se lige størrelsen på ham!”, og så er jeg bare sådan; ”Jeps, super, så skal jeg også have den størrelse”. Så jeg skriver til ham og siger tak, det er virkelig pænt af dig, det bliver jo endnu sværere denne gang, fortæller han.

- Han er jo lige nu den største version af sig selv, så nu skal jeg også være den største version af mig selv.

I videoen herunder kan du se Bobby Holland Hantons nuværende form:

Ekstrem træning

Hemsworth har selv tidligere delt både billeder og videoer af sig selv og sin hårde træning – og det samme måtte Bobby udsætte sig selv for i arbejdet med at gøre klar til optagelserne af ”Thor: Love and Thunder”, der er sat til at få premiere næste år.

Artiklen fortsætter under opslaget

Han fortæller i interviewet, at han for at kunne matche skuespillerens størrelse skal være på en ekstrem trænings- og kostplan.

- Vi skal spise hver anden time. Det er blevet en pligt. Jeg bryder mig slet ikke om at spise hver anden time, lyder det fra ham.

Det er heller ikke kun den store mængde mad, der er svært for stuntmanden at håndtere. Det er også den nye store vægt, han skal bære rundt på, der gør det svært for ham.

- Men han har ingen problemer. Se på ham, han er jo et menneskebjerg, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet

Chris Hemsworth sammen med Bobby Holland Hanton under optagelserne til "Thor: Ragnarok" i 2017. Foto: MEGA

Hemsworth har muligvis også valgt at smide flere timer efter den hårde træning, end han normalt ville i sin forberedelse på at spille Thor, da han ligeledes skal i gang med at spille rollen som Hulk.

I forbindelse med et interview om netop den kommende Hulk-film kunne han også afsløre, at han skulle blive større end nogensinde før.

- Som du nok kan forestille dig, så er forberedelserne til rollen enormt fysiske. Jeg skal være større end nogensinde, endnu større end når jeg har spillet Thor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close