Få timer efter Tour-sejr: Chris Froome hjalp fan med at fri til sin kæreste

(Foto: All Over)

Det kan godt være, at han lige havde vundet sin fjerde Tour de France. Men det afholdt ikke 32-årige Chris Froome fra at hjælpe en fan med at fri til sin kæreste i Paris søndag eftermiddag.

Kort efter at den 32-årige Tour-vinder og Team Sky-rytter havde kørt sejrsrunden på Champs-Élysées hjalp han således en mandlig fan med at stille det helt store spørgsmål – og det hele blev heldigvis fanget på kamera.

Du kan se videoen nederst i artiklen.

I videoen, som søndag blev delt på Twitter, kan man se, hvordan en gulklædt Chris Froome tager kontakt til et par, der har fundet vej til Tour de France-målstregen i den franske hovedstad.

Ud af det blå hiver cykelstjernen en sort smykkeæske frem, som han herefter overrækker til den mandlige fan.

- Jeg har passet på den i næsten tre uger, udbryder Chris Froome, alt imens den kvindelige fan så småt begynder at forstå, hvad det er der foregår.

Kort efter går den mandlige fan på knæ og stiller det store spørgsmål. Heldigvis sagde kvinden ja.

Navnene på det kommende brudepar er desværre ikke kommet frem.

Britiske Chris Froome har vundet verdens hårdeste cykelløb fire gange: I 2013, 2015, 2016 og altså senest i år. Han vandt 2017-udgaven med en margen på 54 sekunder foran Rigoberto Uran.

198 ryttere stillede til start, da Tour de France blev skudt i gang for omkring tre uger siden. Undervejs har de tilbagelagt godt og vel 3.000 kilometer, hvilket i den grad har tæret på rytterne på fysisk og psykisk.

For få dage siden delte den polske rytter Pawel Poljanski - der kører for Bora–Hansgrohe - et vanvittigt billede af sine ben efter 16. etape. Du kan se eller gense det vilde billeder lige her.

Du kan se det romantiske frieri herunder:

Og herunder kan du se et stort galleri med hårdhudede tour-stjerner, der alle fortsatte i verdens hårdeste cykelløb trods vanvittige skader.

Tour stjerner der styrtede

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close