Kendte 28. januar 2022

Chris Brown sagsøgt for drugrape: Offer vil have millioner

Anonym kvinde retter en alvorlig anklage mod den berygtede rapper og forlanger 133 millioner kroner i erstatning - men hun vil ikke melde sagen til politiet
Foto: MEGA

En unavngiven kvinde vil have 20 millioner dollars i erstatning fra Chris Brown.

Dermed lander den berygtede rapper i endnu en sag, hvor kvinder anklager ham for at opføre sig voldeligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det sker, efter han angiveligt voldtog kvinden på en yacht, der lå til kaj ved en ejendom, der ejes af rap–kollegaen P. Diddy, skriver TMZ.

Kvinden, der blandt andet er model og danser, forklarer ifølge mediet, at hun fik serveret flere drinks af Chris Brown, der gjorde hende meget utilpas.

Hun mener, at der har været et bedøvende stof i, som gjorde det nemmere for rapperen at forgribe sig mod hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Politifoto

Rapperen Chris Brown har adskillige gange været i den situation, han er landet i nu. Dog med den forskel at han indtil videre ikke er blevet anholdt for den angivelige voldtægt, da kvinden hellere vil føre en civil sag imod ham. Politifoto

Ikke politianmeldt

Kvinden, der indtil videre kan være anonym, husker dog det angivelige overgreb ganske detaljeret, og at det skete på trods af, at hun mumlede "stop".

Det er uvist, hvordan Chris Brown stiller sig til det civile søgsmål. Overraskende nok er sagen ikke blevet meldt til politiet.

Ifølge kvindens advokater har hun fravalgt at gøre det, fordi hun frygter, det vil kunne skade hendes forsøg på at blive læge. Og fordi hun var flov over sagen.

Sponsoreret indhold