Kendte20. september 2021

Chris Ankers enke: Intet kan lindre

Chris Ankers enke Michelle sætter nu ord på den ubegribelige og ufattelige sorg, der har ramt hende og resten af familien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lørdag mistede 37-årige Chris Anker Sørensen livet i en ubegribelig ulykke i Belgien. Tilbage sidder ikke kun en hel cykelverden i chok og sorg.

Hjemme sidder hans familie nu og skal forsøge at rumme den enorme sorg, der har ramt familien.

Nu sætter Chris Ankers enke Michelle Moestrup Sørensen for første gang ord på sorgen.

Det gør hun i en pressemeddelelse.

- Alle de smukke ord om Chris, der nu strømmer ind fra nær og fjern, varmer os meget og hjælper i en forfærdelig svær tid.

- Han har rørt og begejstret mange med sin cykling, sine historier og sit varme, dejlige væsen. Det er tydeligt, at han har gjort en forskel og brændt sig fast i mange menneskers bevidsthed, forklarer hun.

Cykelrytteren efterlader sig foruden sin hustru også to døtre, der også takker for den enorme kærlighed, familien har modtaget siden lørdagens tragiske dødsfald.

- Herigennem vil jeg og vores to piger gerne takke for den store kærlighed og varme, vi mærker fra hele landet i denne tid. Mange har delt deres historier og oplevelser med Chris. Det er vi glade for.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-539435.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Michelle skal nu forsøge at leve med den ubegribelige sorg. Parret fik to børn sammen. Foto: Claus Poulsen

- Jeg kan slet ikke rumme tanken om, at jeg ikke skal kysse min mand igen, og at pigerne aldrig igen skal kramme verdens bedste far - for det var han.

- En vidunderlig far og en højt elsket ægtemand, fortæller Michelle Moestrup Sørensen.

Hun beder nu om fred og ro, så hun og resten af familien kan bearbejde sorgen.

- Vi håber, at alle vil respektere, at vi som familie har brug for ro og privatliv i denne tid.

- Men vi mærker støtten og den store kærlighed og medfølelse, der strømmer os i møde, og den vil vi hermed gerne sige tak for, siger hun.

Chris Anker Sørensen omkom lørdag i en ulykke i Belgien, da han blev ramt af varevogn. Efterfølgende har tekniske undersøgelser vist, at føreren af varevognen ikke begik fejl, da ulykken indtraf.

Den vellidte cykelrytter nåede i alt 12 at køre grand tour-løb, herunder Tour de France fem gange. I 2017 og 2018 tørnede han ud for det danske Riwal-hold.

Det var samtidig her, han indledte karrieren som tv-ekspert hos TV 2. I den rolle nåede han yderligere fem ture til Tour de France, inden en belgisk træningstur tog livet fra ham.

Sponsoreret indhold