Kendte2. april 2022

Chokeret Andrew Garfield imiterer Will Smith efter Oscar-lussing

Det har tydeligvis gjort stort indtryk på ”Spiderman”-stjernen at se Chris Rock få en ordentlig en på hovedet under prisuddelingen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ligesom resten af verden kort efter Oscar-festen i søndags ikke kunne snakke om andet end det voldsomme optrin på scenen, hvor prisvinderen Will Smith slog Chris Rock hårdt i ansigtet, havde episoden tilsyneladende også en effekt på den 38-årige skuespiller Andrew Garfield.

Lige nu florerer endnu video fra aftenen på de sociale medier, og her ses stjernen imitere den voldsomme lussing, som rystede hele filmverdenen.

Garfield kan ses komme gående op mod en gruppe veninder efter Oscar 2022, hvorefter han i sjov tilsyneladende siger: ”Hvad fanden laver du, mand?”

Herefter parodierer han Will Smith, mens han slår ud i luften.

Se videoen fra UnCrazed her:

Andrew Garfield er en af de Hollywoodstjerner, der lader til at have en særlig memeværdig, viral energi over sig. Og det er da heller ikke den eneste af hans små private øjeblikke, der er blevet delt ivrigt siden den begivenhedsrige aften i søndags.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/andrewgarfield1.png
 Foto: YouTube, MEGA

Den charmerende skuespiller var ivrig efter at tale med andre om den vilde Oscar-lussing. (Foto: YouTube, MEGA)

Et billede af ”Tick, Tick, Boom!”-stjernen, der sidder i et hjørne fordybet i sin telefon, er ligeledes blevet brugt til at understrege absurditeten i Will Smith og Chris Rock-optrinnet efterfølgende.

- Andrew Garfield, der skriver til de andre Peter Parkers for at høre, om Will Smith også lige har givet Chris Rock en lussing i deres universer, skriver en vittig person eksempelvis på Twitter – med en reference til plottet i den nyeste ”Spiderman: No Way Home”.

Andrew Garfield skulle i øvrigt netop have brudt med modelkæresten Alyssa Miller, da de to ikke kunne få deres kalendere til at gå op.

Sponsoreret indhold