Kendte20. maj 2022

Chok: Teiturs forsvarsadvokat til Reality Awards

Rasmus Nikolaj Sølberg, som forsvarer den voldtægtstiltalte realitystjerne Teitur Skoubo, er ikke et ukendt ansigt i Realityland
Teitur
 Foto: Kaspar Wenstrup

Voldtægtstiltalte Teitur Skoubo glimrede ved sit fravær ved årets Reality Awards.

Til gengæld var hans advokat Rasmus Nikolaj Sølberg med til vanvidsfesten, der løb af stablen på Docken i Nordhavn den 21. marts tidligere i år.

Det fremgår af et billede, som forsvarsadvokaten har lagt ud på Instagram fra den festlige fredag i marts.

Du kan se og læse opslaget herunder:

Her poserer han sammen med Realitylands helt egen advokat in spe Pernille Nygaard, som er ansat i Rasmus Nikolaj Sølbergs virksomhed.

Her & Nu har været i kontakt med Teiturs forsvarsadvokat, men han har ifølge ugebladet ingen kommentarer til hans deltagelse i Reality Awards eller Teiturs retssag, som begynder på mandag.

Tiltalt for voldtægt i Odense

Tilbage i november blev den tidligere ”Paradise”-deltager anholdt og sigtet for voldtægt, efter en bytur i den fynske hovedstad.

Syv timer senere blev han i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger frem til den 20. december. I marts kom det frem, at reality-fyren blev tiltalt for voldtægt.

Ifølge SE og HØRs oplysninger var flere kendte mandlige realitystjerner taget til Odense for at feste. I løbet af natten indfandt de sig på et diskotek i byen, hvor der blev drukket tæt. Her mødte Teitur den kvinde, som senere anmeldte ham for voldtægt.

Ud på natten tog Teitur og kvinden samt hendes veninde hjem til en lejlighed i Odense centrum. Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, at Teitur og kvinden blev enige om at have sex.

Samlejet tog en voldelig drejning, hvilket kvinden ikke var indforstået med, og hun trak derfor sit samtykke tilbage. Ifølge tiltalen slog Teitur kvinden i ansigtet og på kroppen.

”…at have slået F flere gange mod ansigt og krop samt voldtaget F, der efter voldsudøvelsen havde trukket sit samtykke til samleje tilbage, sigtede gennemførte alligevel samleje med F, der ikke samtykkede og ad flere omgange bad ham stoppe og sagde nej, sigtede stoppede først, da hun højlydt råbte om hjælp”, står der i de officielle dokumenter fra retten i Odense.

Sat på fri fod

Af retsbogen fremgår det, at dommeren lagde vægt på tre vidneudsagn og en lægelig undersøgelse af offeret. Samtidig skulle vidner fra diskoteket afhøres og den sigtedes telefon undersøges af politiet.

Teitur daværende forsvarsadvokat, Ib Gorm Pedersen, kærede rettens kendelse til landsretten på stedet for at blive løsladt.

Den efterfølgende mandag blev sagen taget op for lukkede døre i Østre Landsret. De tre dommere mente ikke, at beviserne var stærke nok til at varetægtsfængsle ”Paradise”-veteranen, og Teitur blev allerede løsladt dagen efter fra arresten i Odense.

Det er aldrig lykkedes SE og HØR at få en kommentar fra Teitur, som senere blev tiltalt i sagen, der som sagt begynder på mandag.

Sponsoreret indhold