Kendte16. september 2015

CHOK: Gigantisk edderkop i posten

En mand fik en meget skræmmende pakke med posten, hvis man ikke kan lide edderkopper
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tarantel.jpg
 Arkivfoto: All Over

De færreste er vilde med edderkopper, og hvis man lider af araknofobi, er det her nok noget nær ens værste mareridt, der overgik en mand fra Bristol i England.

Han fik en pakke leveret med posten, som skulle have været til den tidligere beboer af huset, men alligevel fik han pakken, som havde været rundt i postsystemet i tre uger med instrukser om, at pakken skulle returneres til afsenderen på mandens adresse.

Da han åbnede pakken fik han et chok. Den indeholdt nemlig en af verdens største taranteller – The Brazilian Salmon Pink Birdeater.

De tre uger undervejs havde ikke været gode for edderkoppen, og dens rede var nærmest blevet muggen.

Manden var dog ikke blevet så chokeret, at han ikke ville redde edderkoppen. Han tog den med til dyrlæge, som kunne bekræfte, at det drejede sig om den tredje største edderkoppeart i verden – og at den ikke havde det godt. Den var dehydreret og havde mistet meget hår på maven.

Desuden er mug noget, der kan påvirke taranteller meget negativt, så dyrlægen var overrasket over, at edderkoppen stadig var i live.

[node:aller-related-content]

Pakken havde alle nødvendige instrukser på i forhold til, at det var et levende dyr, der blev sendt, så det var rent uheld for edderkoppen, at det var gået så galt.

Edderkoppen har sidenhen fået navnet Sid, og den får den nødvendige pleje, indtil den kan få et nyt hjem.

En Brazilian Salmon Pink Birdeaters kan måle op til 28 centimeter fra ben til ben, og den er kendt for at være ret aggressiv. Desuden kan den sprede sine hår, hvis den føler sig truet – og de kan forårsage blindhed.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold