Kendte 18. februar 2022

Chet Hanks åbner op om barndom i skyggen af far Tom Hanks

Tom Hanks søn Chet Hanks har i en video på YouTube åbnet op om sin barndom med en verdenskendt skuespillerfar – og ifølge sønnen har det ikke været nemt at stå i skyggen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udefra har det måske set ud som om Chet Hanks og hans søskende har haft en god barndom med en succesfuld skuespiller som far. Men nu afslører Tom Hanks søn, Chet Hanks, at det slet ikke var så nemt at være barn af en Hollywood-stjerne.

Det skriver CNN.

I en video på Chet Hanks egen YouTube-kanal fortæller han “sandheden om at vokse op som en Hanks”, som titlen på videoen lyder.

- Min oplevelse var mere kompliceret, fordi, udover at berømmelse allerede var giftigt, så var jeg ikke en gang berømt, siger han i videoen.

Videoen er optaget med udsigt fra Chet Hanks altan, mens han sidder med bar overkrop, så man kan se kendissønnens mange tatoveringer.

Artiklen fortsætter under videoen …

31-årige Chet Hanks har en lillebror Truman, 26. De er begge børn af mor Rita Wilson og Tom Hanks. Dog har de også to søskende fra Tom Hanks tidligere ægteskab med Samantha Lewes. Med hende har Tom Hanks Colin, 44, og datteren Elizabeth, 39.

I videoen forklarer Chet Hanks, at han som barn blev set som arrogant og forkælet af de andre elever i skolen. Han fortæller også, at han ikke følte, han havde en stærk mandlig rollemodel og derfor ikke fik at vide, at han var god nok som barn på trods af, hvad de andre børn sagde.

Det var ikke nemt at komme tæt på nogen.

Artiklen fortsætter efter billedet …

Dave Allocca/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Det har ikke nødvendigvis været nemt at være barn af skuespiller Tom Hanks. Det fortæller hans søn Chet Hanks i en ny video på YouTube. Foto: Dave Allocca/Shutterstock/Ritzau Scanpix

- Det var ekstremt svært at nedbryde deres vægge, deler han i videoen.

- Så jeg mødte en masse foragt, en masse fjendskab og negativitet, fordi alle bare var parate til at hade mine indvolde, siger han.

Chet Hanks har måske taget lidt af den hårde tid som barn med ind i sit voksenliv, i hvert fald har han trukket overskrifter ad flere omgange, efter han i 2020 endte i et blodigt slagsmål med sin ekskæreste. Det skrev Page Six dengang.

Sponsoreret indhold