Kendte2. september 2021

Charter McCloskey melder afbud til Zulu Comedy Galla: - Jeg plejer at kaste op af angst

Den danske satiriker - som blandt andet står bag karakteren Jacob Ditzel - har trukket stikket på den årlige komikerfest i Operaen. I år gider han ikke kaste op af angst i timerne op til
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mon ikke de fleste danske komikere, stand-uppere, manuskriptforfattere og satirikere ser frem til denne tid på året, når Zulu Comedy Galla løber af stablen i København?

Feststemte plejer de at møde op på den røde løber, men i aften vil den sjove Charter McCloskey ikke være at finde blandt de mange kendte ansigter.

Det oplyser han i et opslag på Instagram.

Her skriver han, at han har valgt ikke at deltage på grund af den stress og angst, som han oplever op til – og efter - sådan et arrangement.

- I timerne inden plejer jeg at kaste op af angst, indtil min krop er afkræftet nok til at verden virker mindre betydelig. Dagene efter er jeg sengeliggende på grund af overstimulering, skriver han blandt andet.

McCloskeys folkelige gennembrud er kom med hans roller i Zulu-serien ”Turbomodul”, hvor han sammen med makkeren Lars Therkildsen udviklede karaktererne Fjeder, Tonni Bonde og Jacob Ditzel.

Charter havde ellers glædet sig til at se Nikolaj Stokholm som vært i år, men angsten står altså i vejen for hans deltagelse.

- Der er alt for mange mennesker, og jeg får klaustrofobi af at ikke at kunne gå, når jeg har lyst, lyder begrundelsen.

Charter har før fortalte ærligt om de udfordringer, som angsten har bragt med sig.

En angst, som i mange tilfælde har været helt og aldeles invaliderende for den i dag 38-årige komiker.

SE og HØR dækker hele Zulu Comedy Galla i aften. Følg med her på sitet fra klokken 20.

Sponsoreret indhold