Kendte 28. januar

Charlize Theron giver sjældent indblik: Viser døtrene frem

Den 46-årige skuespillerinde gør en særlig dyd ud af at holde sit privatliv, så vidt det er muligt, ude af søgelyset. Men ved særlige begivenheder gør hun gerne en undtagelse
Foto: MEGA

”Monster”-skuespillerinden Charlize Theron har altid haft et helt særligt bånd til sin mor, der tilbage i 1991, da Theron var blot 15 år gammel, måtte agere i selvforsvar og skyde skuespillerindens far.

Familietragedien har måske om noget kun bragt moderen og datteren tættere på hinanden, og i forbindelse med moderens fødselsdag torsdag kunne Theron på sin Instagram-profil dele en række helt særlige billeder.

– Jeg ville gerne dele hende med alle jer, fordi alle der kender hende ved, hvor helt fantastisk det er at være i nærheden af hende. Hun er i SANDHED indbegrebet af liv, skriver hun blandt andet i det længere opslag.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hollywoodstjernen sætter i sandhed så stor pris på sin mor Gerda, at hun i rækken af billeder også har delt et, hvor Gerda som mormor står sammen med stjernens to døtre, Jackson, 10, og August, 7.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Charlize Therons mor, Gerda med hånden om skuespillerindens ældste datter, Jackson og August ved siden af. Foto: Instagram

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke ofte, skuespillerinden deler billeder fra privaten, og slet ikke af sine to døtre, som hun adopterede i henholdsvis 2012 og 2015.

Først datteren Jackson, som i 2019 sprang ud som transkønnet, og efterfølgende datteren August.

– Jeg har altid, selv når jeg har været i forhold, været helt ærlig med mine partnere omkring adoption, og at det var på den måde, jeg ønskede min familie skulle være en dag. Så det at adoptere har aldrig været en plan b for mig. Det var altid mit højeste ønske, fortalte hun tidligere til magasinet People om sit valg.

Sponsoreret indhold