Kendte8. juli 2020

Charlize Theron er blevet for gammel

44-årige Charlize theron har fået at vide, at hun er for gammel til at spille karakteren Furiosa i den næste "Mad Max"-film
https://imgix.seoghoer.dk/shutterstock_editorial_10544110io.jpg
 Foto: MEGA

Showbiz er en ubarmhjertig branche, når det kommer til alder. Det må 44-årige Charlize Theron nikke genkendende til, efter hun er blevet vraget til at spille karakteren Furiosa i den næste "Mad Max"-film.

En rolle hun ellers var meget glad for, da hun medvirkede i "Mad Max: Fury Road" fra 2015.

Denne gang er det ifølge instruktør George Miller en yngre version af Furiosa, der er filmens omdrejningspunkt, og det gør, at Theron må vinke farvel til rollen.

svær pille

Det skriver Hollywood Reporter, som har interviewet stjernen om det missede job.

- Det er en svær pille at sluge. Jeg respekterer George fuldt ud, måske endda endnu mere, efter at have lavet "Fury Road" med ham.

Den sydafrikanske superstjerne indrømmer dog, at det bliver svært at sige farvel til den frygtløse Furiosa.

- Ja, det er lidt hjerteskærende. Jeg elsker virkelig den karakter, og jeg er taknemmelig for, at jeg kunne spille en lille rolle i at skabe hende.

- Selvfølgelig vil jeg gerne se hendes historie fortsætte, og hvis han (George Miller, red.) føler, at det her er måden at gøre det på, så stoler jeg på ham, siger Charlize Theron.

populær teknologi

I et interview med New York Times fortæller George Miller, at han havde håbet på at kunne bruge speciel-effects til at gøre Theron yngre.

- I lang tid troede vi, at vi bare kunne bruge CG de-aging (foryngelsesprogram, red.), men teknologien er der ikke endnu, siger han og refererer til filmen "The Irishman", hvor mange skuespillere har været igennem "aldersmaskinen".

Hele processen med at gøre skuespillere yngre, end de er, er ved at blive en stor ting i Hollywood.

Til tider kan afdøde skuespillere endda spille med i nye film, som det var tifældet i "Rogue One", hvor Carrie Fisher pludselig tonede frem på skærmen som en ung Leia.

Sponsoreret indhold