Kendte25. januar 2020

Channing Tatum raser: Ingen vil have dig her!

Channing Tatum er normalt ikke en mand, som har det med at rase ud og pege fingre af andre. Det er dog alligevel, hvad der nu er tilfædet
https://imgix.seoghoer.dk/mega112429_002.jpg
 Foto: MEGA

Hvis du var i tvivl, så er det en rigtig dårlig idé at lægge sig ud med muskelbundtet Channing Tatum.

Det har en lidt for kæk Instagram-bruger i hvert fald måtte indse, efter vedkommende kom i kærlig behandling hos "Magic Mike"-stjernen.

Brugeren "alexisak184" skrev en kommentar til Channings seneste billede, hvor han hygger sig med kæresten Jessie J. Her fik skuespilleren besked på, at hans tidligere kone, Jenna Dewan, ser bedre ud med ham, end Jessie J gør.

Den kommentar fik Channing til at bryde ud i et stort online-raseri, hvor han bestemt ikke holder sig tilbage.

Her kan du se det billede, som har udløst den verbale krig:

Artiklen fortsætter under billedet...

- Jeg svarer normalt ikke på her slags, men du virker som den mest forfærdelige, hadefulde og tankeløse person af alle. Hvorfor tænker du ikke over, hvad du laver? Det sårer mig, og jeg bryder mig ikke om det, indleder Channing sit svar til Instagram-brugeren.

Skuespilleren lægger fra start af hårdt ud, men når man kommer længere ned i den lange besked, bliver tonen om muligt endnu mere hård.

- Hvis du ikke er i stand til ikke at være en forfærdelig og hadfuld person på min side og ikke kan støtte den smukke og urørlige kvinde, som Jessie er, så skrid venligst med dig. Ingen vil have dig her – specielt ikke mig, slår Channing fast.

Du kan se hele kommentaren her:

Artiklen fortsætter under billedet...

Efter at have været ude med den lidt for kække Instagram-bruger benytter Channing muligheden for både at lovprise sin nuværende kæreste Jessie J, men han sender også en kærlig hilsen til sin tidligere kone, Jenna Dewan.

- Der er ikke nogen, der er smukkere at kigge på, og endnu mere som et menneske, end Jessie. Og ja, det gælder også for min eks.

Sponsoreret indhold