Céline Dion i sorg: Mor død

Céline Dion satte selv ord på sin sorg, da hun samme dag, som moderen gik bort, sang på scenen i Miami.

Céline Dion satte selv ord på sin sorg, da hun samme dag, som moderen gik bort, sang på scenen i Miami.

Foto: MEGA

Når Céline Dion nu synger sit megahit "My Heart Will Go On" bliver det muligvis svært at holde tårerne tilbage. Den 51-årige sanger har nemlig mistet sin mor, Thérèse Tanguay Dion, der blev 92 år gammel. 

Dion deler sit tab med sine 4 mio. følgere på Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Maman, vi elsker dig så højt... Vi dedikerer aftenens show til dig, og jeg vil synge til dig af hele mit hjerte. Kærligst, Céline, skriver sangeren til et familiefoto i sort/hvid. 

Thérèse Tanguay Dion var mor til hele 14 børn. Céline Dions far, Adhémar Dion, døde 80 år gammel i 2003. 

Moderens død falder fire år efter, Céline Dion samme uge mistede sin 73-årige mand, René Angélil, og 59-årige bror, Daniel Dion. 

Trods dødsfaldet optrådte Dion samme dag med sin planlagte koncert i Miami, Florida, hvor hun på scenen satte ord på sin sorg.

- Jeg er ret sikker på, I har hørt nyheden om, at min mor gik bort i morges, fortalte Dion ifølge TMZ.

- Men jeg har det fint, tilføjede hun og fortsatte:

- Min mor var 92. Hun var syg i et stykke tid. Og vi vidste, at hun ikke ville være hos os længe. For to dage siden, fik vi et opkald fra sygeplejerskerne, som tog sig så godt af hende, og de sagde, at der ikke var lang tid tilbage. Så i går aftes var jeg sammen med mine brødre og søstre i Montreal, hvor jeg tilbragte aftenen ved hendes seng, fortæller Dion. 

- Vi fortalte historier. Vi sang sange. Vi krammede hinanden. Og vi sagde farvel. Vi er ret sikre på, at mor ventede på, at vi alle var samlet, før hun gik bort, lød de rørende ord fra sangeren. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close