Cecilie Hother gik på vægten: Fik et chok

Foto: Hanne Juul

Tidligere på måneden blev Cecilie Hother mor for anden gang, da hun fødte en søn. 

På sin Instagram story fortæller hun nu, at hun tog en del kilo på under sin netop overståede graviditet. 

- Jeg fik et lille chok til at starte med i morges, det vil jeg godt indrømme. Fordi jeg gik på vægten, og jeg er godt klar over, at jeg ikke har været på vægten overhovedet, efter jeg blev gravid med ham her, fordi det orkede jeg slet ikke at begynde at koncentrere mig om, fortæller den 41-årige tv-vært og fortsætter:

- Jeg vil så sige, jeg tror, det bliver lidt en hård og sej kamp, fordi jeg nok når på de der... Ja, jeg har i hvert fald 15 kilo, jeg skal tabe, før jeg er nede i min normalvægt igen. Så der er altså lige et stykke tid til, lyder det ærligt fra den nybagte mor til nu to. 

Tv-værten sætter dog sin lid til noget helt bestemt, når det kommer til at smide graviditetkiloene: 

- Nu ammer jeg heldigvis, så gad vide, hvordan det ikke kommer til at gå, om ham her ikke kan hjælpe mig lidt.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

#lykkeogtaknemmelighed

Et opslag delt af Cecilie (@ceciliehother) den

Den populære tv-vært har dog optimismen og taknemmeligheden i højsædet, selvom badevægten gav hende lidt af et chok: På sin Instagram story fortæller hun, at hun er lykkelig for at have to raske børn. 

- Man skal huske at dele... Ikke kun alle de hårde ting, men også når man bliver ramt af den der helt ekstreme lykkefølelse, og den havde jeg bare i dag. Jeg blev simpelthen så taknemmelig over mit liv, lyder det fra Hother. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close