Kendte12. oktober 2022

Cecilie Hother afslører nyt job: Vil være TikTok-stjerne

Vejrvært Cecilie Hother håber på en sand pengeregn fra sin nye forretningsidé: Hun skal være TikTok-stjerne
Cecilie Hother er klar til regndans på TikTok.
Cecilie Hother er klar til regndans på TikTok.
 Foto: Hanne Juul

TV 2-darlingen Cecilie Hother, der har 15 års erfaring både foran og bag kameraet, vil forudsige vejret der, hvor danskerne er.

Derfor kaster vejrværten sig nu over den hurtigt voksende platform TikTok, hvor vi måske også vil få serveret en enkelt regndans eller to.

Det afslører hun ved et stort event i dag.

– Jeg elsker at formidle. Så jeg tænkte: "Hvorfor ikke prøve at formidle der, hvor seerne er? Hvor de bruger syv timer af deres liv hver eneste dag", siger Cecilie Hother om sociale medier.

Hun har skabt et univers, hvor hun vil fortælle om vejret på en ny måde. Og det gør hun i "Cecilies korte vejrudsigt" på Instagram og TikTok.

– Det, jeg vil lave, det kunne jeg simpelthen ikke finde andre steder, fortæller vejrværten, hvis vejrudsigter vil fokusere på de seere, der er på farten og gerne vil vide, om de skal have paraply eller solcreme med.

Vejrværten forsikrer dog om, at hun ikke har skabt en konkurrent til TV 2, som hun stadig vil freelance for.

Den første vejrudsigt blev lagt op under arrangementet, og Cecilie Hother var meget nervøs. Hun var dog også rørt over alle dem, der var dukket op for at høre hendes plan, som er at udgive en vejrudsigt hver eneste dag.

Se alle gæsterne i galleriet her:

Kendte gæster støtter Cecilie Hother

Sponsoreret indhold