Kendte1. februar 2024

Cecilie Haugaard røg ud i kulden: Det var så skamfuldt

Modellen havde det skidt gymnasiet, bad mor om hjælp – og endte med at skifte klasse
Premiere på AGENTDato: 26.6.2023 Sted: ImperialJournalist: Majken Munk. Jan KörnerFoto: Copyright: Martin Høien/Aller Media Danmark
Da Cecilie Haugaard, 33, begyndte i gymnasiet, følte hun sig uden for fællesskabet. Skønheden er i dag gift med sangeren Christopher, 32, som hun har døtrene Noelle, knap tre, og ni måneder gamle Isabelle med.
 Foto: Martin Høien

Hun er succesfuld model, gift med en af landets største popstjerner og mor til to nuttede børn.

Men alt har ikke altid været lutter lagkage for Cecilie Haugaard, 33, som havde en svær start på gymnasietiden.

Efter at have haft en tryg barndom i Odenses velhavende kvarter og en folkeskoletid med gode venner og sportsaktiviteter, kom ”Cillemouse” efter folkeskolen i en gymnasieklasse, hvor hun ikke klikkede med de andre.

Hun følte faktisk, at hun blev holdt udenfor.

– Det tog mig en måneds tid at finde ud af, at okay, de svarer mig ikke, når jeg kommer hen til dem, og de spørger ikke, om jeg vil være med.

– Min overlevelsesstrategi blev lynhurtigt, at ingen skulle opdage, at jeg ikke havde nogen at være sammen med.

– Det var så skamfuldt, og de skulle ikke se, at det ramte mig. Men indeni føltes det forfærdeligt, og jeg begyndte stille og roligt at tænke, at jeg måske slet ikke var en fed ven.

– Måske var jeg slet ikke værd at være sammen med, fortæller modellen i ALT for damerne.

Skiftede spor

Cecilie begyndte at gå meget op i sit tøj og udseende og spise meget mindre end før, for at folk ikke skulle have en finger at sætte på hendes fremtoning.

– Da en af mine gamle veninder fra folkeskolen konfronterede mig med, at jeg havde ændret mig – og tabt mig, gik jeg hjem og sagde til min mor, at jeg havde brug for hendes hjælp, afslører modellen og fortæller, at moderen hjalp hende med at skifte fokus og spise som før.

Herefter besluttede Cille sig for at skifte sin sproglige klasse ud med en matematisk – og her faldt hun til og fik gode venner.

Sponsoreret indhold