Kendte26. oktober 2021

Cecilie Haugaard om dramatisk fødsel: Jeg fødte næsten i en taxa

Kendisparret Cecilie og Christopher havde forberedt sig godt og grundigt på fødslen af deres lille datter. Det hele endte dog med at gå noget hurtigere, end nogen af dem havde forudset
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 31-årige Cecilie Haugaard havde forberedt sig så godt, hun overhovedet kunne på at skulle føde hende og Christophers datter.

Cecilie havde læst om det såkaldte smertefri fødsel, gået til fødselsforberedelse og læst, hvad der var værd at læse om fødsler.

Den rolige og nemme graviditet gik, som den skulle, så hvorfor skulle fødslen ikke også gøre det?

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_45.jpg
 Foto: Aller Media

(Foto: Mikael Rieck)

Virkeligheden viste sig dog at være en noget anden for den mørkhårede skønhed, der i podcasten "To the Moon, Honey" fortæller, at fødslen gik så stærkt, at hun næsten fødte på bagsædet af en taxa.

- Om morgenen har vi haft en stille og rolig dag, og vi har spist brunch med nogle venner, siger Cecilie om dagen inden lille Noelle kommer til verden.

I løbet af dagen begynder der så at ske noget i maven, og Cecilie kalder musikermanden hjem. Han har været på job og er med seks drinks i maven ved godt humør.

- Altså, jeg tror, du skal sober up, du skal ikke drikke den der, lød den klare udmelding fra Cecilie til Cristopher, der havde gin med hjem, der skulle prøvesmages.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Parret beslutter sig dog for at gå i seng for at få noget hvile, og i løbet af natten begynder der at ske endnu mere.

- Jeg kan mærke, at vejrtrækningen begynder at blive udfordret, siger hun og fortæller, at Christopher var ved hendes side og hjalp hende gennem veerne.

Skriger og råber

Parret bestiller efter en taxa for at komme afsted til hospitalet, og her begynder det for alvor at blive kritisk.

- Jeg kan slet ikke se det for mig: Jeg skal komme ned ad trapperne, jeg skal ud i en taxa, jeg skal ind på Riget og så skal jeg op og ligge, og så skal jeg føde. Men jeg har lyst til at presse NU!

- Jeg når at have to veer undervejs, hvor jeg skriger som en eller anden stukken gris. I sidste ve skriger jeg så meget og råber: 'Jeg presser hende ud nu!'.

Cecilie og Christopher når dog heldigvis hele vejen ind til Rigshospitalet og ind på fødegangen, hvor popstjernen tager imod sin datter til lyden af "Isn't She Lovely" af Stevie Wonder.

- Så tager han (Christopher) hende ud og lægger hende op på mit bryst, siger hun om det særlige øjeblik, hvor tårerne trillede ned ad kinderne på sangeren.

Sponsoreret indhold